Visoka škola strukovnih studija Medika

Visoka škola strukovnih studija Medika

Podaci

Mitropolita Petra 8 Palilula , Beograd 063/853 31 66, 060/202 21 50 https://medika.edu.rs info@medika.edu.rs
ponutosrečetpetsubned
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Kako bi naši (naj)stariji, a svakako i (naj)iskusniji rekli – samo ti imaj diplomu, pa makar ona stajala i u fioci! Shvatili ste da su (bili) u pravu, zar ne?

 

Vreme kada je obrazovanje i te kako važno za ozbiljan napredak u životu, nikada ne gubi na značaju, a za ulazak u svet intelektualaca, kao što znate, treba dobro zagrejati stolicu i potruditi se kako bi se trud kasnije višestruko isplatio. To već znaju sve generacije, od mlađih do onih najstarijih koje jedva čekaju da vam udele dobronameran savet, ali u većini slučajeva sami „udarimo glavom o zid“, pa se na kraju i opametimo.

 

Za sve one koji vole da budu humani i pomažu drugima, oblast medicine je pravi izbor za budućnost i buduće zanimanje, pa tako dolazimo i do ozbiljnih preporuka koje vode do Visoke zdravstvene škole strukovnih studija “Medika”.

 

 

Visoka Skola Strukovnih Studija Medika Beograd

 

 

Osnovni zadatak ove obrazovne ustanove je prenošenje najnovijih naučnih i stručnih teoretskih i praktičnih znanja i veština iz oblasti strukovne zdravstvene profesije, i to u okviru dva studijska programa:

  • strukovna medicinska sestra i
  • strukovni fizioterapeut.

 

U cilju što boljeg obrazovanja, “Medika” nudi dve vrste studija: osnovni studijski program i master studijski program, a upis se realizuje i na kraju finalizuje uobičajenom i najjednostavnijom metodom – konkursom.

 

 

Visoka Skola Strukovnih Studija Medika Beograd

 

 

TROGODIŠNJE STUDIJE ZA BOLJU BUDUĆNOST

 

Nakon tri godine studija iz samostalne visokoškolske ustanove „Medika“ ponećete zvanje strukovne medicinske sestre ili strukovnog fizioterapeuta.

 

S druge strane, za one koji bi još da se usavršavaju, tu je master program od dve godine, nakon kojeg možete postati deo menadžmenta u zdravstvu.

 

 

NIZ POGODNOSTI ZA BUDUĆE I AKTUELNE STUDENTE

 

Pogodnosti su svakako ono što je uvek dobrodošlo i što će dodatno učvrstiti vaš izbor i pokazati da ste doneli pravu odluku, bilo da se tek spremate za upis ili da ste već zagazili studije i zagrejali stolicu.

 

„Medika“ i tu nudi brojne olakšice, a ovo su samo neke od njih:

  • pogodnosti za zaposlene studente
  • prilagođenost ličnim potrebama studenta
  • besplatna literatura, knjige, časopisi, skripte…
  • prilagođen način plaćanja školarine i niz drugih pogodnosti.

 

Visoka Skola Strukovnih Studija Medika Beograd

 

 

Za sve detalje, na raspolaganju vam je telefon školske ustanove „Medika“, kao i sajt medikaedu.rs na kojem ćete pronaći sve što je potrebno – od prijave, upisa, programa, broja i naziva predmeta u školskoj godini, cenovnika, kalendara nastave, prijave ispita i svega ostalog.

 

Zdravlje nema cenu, a Vaša pomoć će nakon završetka studiranja u Visokoj školi strukovnih studija “Medika” sigurno mnogima spasiti život.

Komentari

Ostavite odgovor