Kvantna medicina i akupunktura Holi Medic

Kvantna medicina i akupunktura Holi Medic

Podaci

Ilije Stojadinovića 65/2 Čukarica , Beograd 011/231 06 20
063/266 906
zrn.m@eunet.rs

O kompaniji

Izbor dobrog lekara jedan je od najvažnijih faktora za vaš zdrav i bezbrižan život, a nije uvek lako doći do toga i živeti lagodno uz spoznaju da ste u sigurnim rukama.

 

Koliko puta ste tražili preporuku za dobrog lekara koji će vam život učiniti lagodnijim i godinama odlazili od jednog do drugog u nadi da ćete konačno naići na onog koji će vam ulivati najviše sigurnosti i stručno brinuti o vašem zdravlju?

 

Koliko puta vam se desilo da iz ordinacije ne izađete rasterećeni, a želeli ste samo da se opustite i pobegnete od stresa sa kojim se svakodnevno suočavate?

 

Koliko puta ste bezuspešno poželeli da održavate unutrašnji mir i osećate se dobro sa samim sobom, jer je činjenica da je to jedan od glavnih pokretača sreće i zadovoljstva, a samim tim i nenarušavanja zdravlja?

 

Mogli bismo nabrajati do sutra…

 

Ukoliko ste se pronašli u ovim redovima i životnim situacijama, vreme je da ovaj put donesete ispravnu odluku i prepustite se stručnim licima u lekarskoj ordinaciji Holi Medic.

 

Zaboravite na stres!

Kvantna medicina i akupunktura Holi Medic Beograd

 

O NAMA

Holi Medic je lekarska ordinacija kvantne medicine, novog i savremenog pristupa u dijagnostici i terapiji koji polako osvaja svet. Mnogi tvrde da je medicina budućnosti, sa posebnim akcentom na prepoznavanje i začetke bolesti.

 

 

USLUGE KOJE NUDI

– Kvantna medicina

– Biorezonantna terapija

– Akupunktura

– Makrobiotika

– Feng-Shui

 

 

Za sve one koje zanima isključivo Feng-Shui, ovu drevnu kinesku umetnost usklađivanja života u harmoniju sa okolinom, u ordinaciji sprovodi Jelica Marković, i to kroz:

– savete

– izradu kompletnih i detaljnih Feng-Shui projekata stanova, kuća i poslovnih prostora

 

Kvantna medicina i akupunktura Holi Medic Beograd

 

U današnje vreme, najčešće svi žudimo za mirom i harmonijom u životu, koji su i najviši prioriteti na listi svake osobe. Savremeni i brzi način života nažalost nas sve više odvlači od toga, pa se sauočavamo sa onim životom koji donosi stres, brigu i negativno utiče na naše zdravlje.

 

Kako biste očuvali ono najvrednije što nema cenu i jednom narušeno se nikada ne može povratiti – a to je zdravlje, nađite vremena i posvetite se sebi. Toliko sebi najmanje dugujete.

 

Ukažite poverenje Holi Medic lekarskoj ordinaciji, jer ćete upravo tamo pronaći recept za kvalitetan život i sreću. Jednom kada pronađete svoj mir i brigu o zdravlju poverite najstručnijim licima, nikada se više nećete vraćati na staro.

 

Kvantna medicina i akupunktura Holi Medic Beograd

Komentari

Ostavite odgovor