Ordinacija Horus

Ordinacija Horus

Podaci

Bulevar Mihaila Pupina 145, 6. sprat Novi Beograd , Beograd 011/214 73 17
064/346 61 25
mirko@horus-bg.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
Ne
Radi

O kompaniji

Ordinacija Horus Beograd je jedinstvena lekarska ordinacija koja teži opštoj dobrobiti pacijenta. U njoj se kombinuju na najkomplemenatarniji način metode i tehnike zapadnjačke medicine, uključujući fizikalnu terapiju i psihoterapiju, sa znanjima, metodama i tehnikama akupunkture i ostalih grana tradicionalne kineske medicine.

Ordinaciju Horus je osnovao Dr Mirko Sokol Đorđević – odlikovani potpukovnik, letački lekar, vođa pripadnika specijalnih jedinica, šampion padobranac, specijalista medicine sporta i tradicionalne kineske medicine.
On je multidimenzionalni profesionalac i od skora posvećen svojoj privatnoj praksi, ovde u Srbiji, u Beogradu. Njegove uže specijalnosti u ordinaciji Horus su:

  • akupunktura i tradicionalni kineski biljni preparati,
  • medicina sporta i
  • psihološko savetovanje i psihoterapija, koje koristi kreativno i komplementarno.

Njegova master diploma iz akupunkture i tradicionalne kineske medicine dolazi sa prestižnog akreditovanog Yo San univerziteta, iz Los Anđelesa u Kaliforniji. On je diplomirao u Jugoslaviji. Doktor je sa posebnim interesovanjima i iskustvom u oblasti medicine sporta, vazduhoplovne medicine, sportske psihologije i psihoterapije.

Dr Mirkova ordinacija Horus objedinjuje ova znanja uz poseban akcenat na oprobane akupunkturne tehnike i biljne formule kao ključne alatke u terapiji oboljenja, bolnih stanja, povreda i simptoma u cilju poboljšanja, ozdravljenja i psihofizičkog blagostanja. Horus je posvećen maksimalnom podizanju zdravstevnog stanja u svome okruženju, Beogradu i okolnim regionima.

 

Ordinacija Horus - Akupunktura i Psihoterapija Beograd

 

AKUPUNKTURA

Akupunktura i biljni preparati kineske tradicionalne medicine su veoma efikasni za poboljšanje psihološkog zdravlja. Mnogi pacijenta koji koriste akupunkturu i biljne preparata da se lakše nose sa stresom svakodnevnog života, da smanje anksionznost i da im pomogne kako bi lakše povratili zadovoljstvo i osećaj sreće u njihovim životima. Ta kombinacija takođe pomaže da se otkloni ne samo emocionalna tenzija već i prateći telesni simptomi kao što je nesanica, digestivne smetnje, osećaj umora i hronični bol.

 

 

Komentari

Ostavite odgovor