Lečenje kurjeg oka i bradavica Goal Mast

Lečenje kurjeg oka i bradavica Goal Mast

Podaci

Beograd 064/025 44 25, 063/357 411 goalmast@live.com

O kompaniji

Kurje oko i bradavice – „Goal Mast“

Geneza: Kurje oko je vrsta bolnog žulja, koji poseduje koren koji je crne boje u obliku končića. Putem nanošenja Goal masti sam koren kurjeg oka se pokreće i izlazi na površinu. Oboleli sloj epiderma (kože) se lista i nestaje a pojavljuje se koren kurjeg oka. Koren se uklanja i to je potpuno izlečenje kurjeg oka. Sve druge opcije padaju u vodu, jedino je ovo pravo izlečenje kurjeg oka i zato postanite i Vi deo prezadovoljnih korisnika Goal masti. Važna stvar kod goal masti je što služi i za izlečenje kurjeg oka i za uklanjanje bradavica koje su nastale tokom života (znojne, virusne, obične).

Istorijat:
Goal Mast se u porodici nalazi već 100 godina. Receptura je od čuvenog jevrejskog farmaceuta i prenosi se sa kolena na koleno.

Sastav:
Isključivo je napravljena od prirodnih komponenata.

Rok upotrebe:
Čuvati na sobnoj temperaturi. Rok trajanja je 10 godina.

Važna napomena:
Goal Mast se isključivo koristi za kurje oko i bradavice koje su izrasle tokom života (znojne, klasične, virusne).

Važno!
Nikako koristiti Goal Mast oko očiju i nikako za bradavice koje su nastale rođenjem!

Uputstvo za upotrebu:
Goal Mast se koristi na sledeći način: svaku noć, pred spavanje, željeno mesto, ako je moguće, natopiti malo u vodi (mlakoj), držati od 3 do 5 minuta, osušiti i željeno mesto lagano namazati mašću. Obavezno zaštiti flasterom zbog onemogućavanja inficiranja i bakterija. Držati tako do sledeće noću (24 časa), normalno hodati, raditi. Postupak ponoviti svake noći, bilo da je kurje oko ili bradavica u pitanju.

Tabela izlečenja:
Bradavice: od 10 do 15 dana,
Kurje oko: staro do 2 godine – od 15 do 20 dana,
Kurje oko: preko 2 godine – od 20 do 60 dana,

Unapred se zahvaljujemo zbog ukazanog poverenja.

Postanite i Vi deo prezadovoljnih klijenata.

Narudžbine na telefone:
064/025 44 25, 063/357 411
i na email: goalmast@live.com

Pakovanje: 13 grama.

Cena: 1000 dinara.

Hodajte i rukujte se, kao sav normalan svet!

Komentari

Ostavite odgovor

6 komentara

Postovani,verujem u vas lek ali da li je ispitan od strane nase države?pitam jel mi treba za dete od 10 godina.pozdrav hvala

Odgovori

Toplo bih preporucio ovaj preparat.
Ljubaznost zastupnika ovog preparata na visokom nivou.
Ocena: 10

Odgovori

Super proizvod! Prezadovoljna sam !

Odgovori

Svima bih preporucila Goal mast,meni je mnogo pomogla,koristila sam razne kreme i flastere nema sta nisam ali uvek su mi se vracalo kurje oko vise nisam znala sta da radim dok nisam uzela ovu mast stvarno mi je pomogla vise nemam nigde kurje oko,stvarno bih svima preporucila Goal mast cena je pristupacna,a sto je najbitnije pomaze.

Odgovori

Koristila sam mnoge kreme koje mi uopste nisu pomogle,a probala sam stvarno dosta kreme za kurje oko i bradavice i sto je najgore od svega te kreme niti pomazu a i neke umeju da budu veoma skupe.Slucajno sam probala ovu mast i stvarno sam zadovoljna jer pomaze a i pristupacna joj je cena i ne treba joj puno vremena da krene da deluje.Stvarno msm da svako ko ima ovaj problem treba da proba ovu mast jer stvarno pomaze.

Odgovori

Ja sam bio korisnik ovog preparata i prezadovoljan sam. Muku sam mucio sa kurjim okom godinu dana i kada sam koristio flastere iz apoteke prodje mi na kratko vreme i onda se opet vrati. Bio sam skeptican sa ovim preparatom ali sam pokusao i stvarno mi je pomoglo. Najvaznije da mi se vise nije vratilo. Preporucujem ga svima.

Odgovori