Apoteka Babović Medika

Apoteka Babović Medika

Podaci

Poručnika Spasića i Mašere 90 Čukarica , Beograd 011/254 26 40
http://www.facebook.com/apoteke.babovicmedika apot.babovic@gmail.com

O kompaniji

Dobra apotekarska praksa, ali i naša, ljudska, savest obavezuje nas da svoj posao obavljamo izuzetno profesionalno.

Davno su prošla vremena kada Vas je, pri odlasku u apoteku, sa druge strane stakla na šalteru čekao samo dobar poznavalac lekova i hemije, plaćen da Vam proda proizvod. Budite uvereni da ćete u svakoj od naše 4 apoteke naići na licencirane farmaceute, spremne da saslušaju Vaš problem, kako bi čitav proces lečenja bio praćen primenom odgovarajućeg medikamenta, i protekao bez ikakvih kontraindikacija.

Naš dugogodišnji rad temeljimo na konstantnom usavršavanju naših zaposlenih i usmeravanju svih naših napora ka Vama, našim potrošačima, kao i prema Vašem zdravlju.

Možete nas pronaći u svim delovima Beograda. Lokacije naših apoteka su:
• Babović Medika 1, Žička 3,Beograd, VRAČAR, tel: 011/382-04-68
• Babović Medika 2, Milentija Popovića 32g, NOVI BEOGRAD, tel: 011/311-58-61
• Babović Medika 3, Vladetina 4, PALILULA, tel: 011/334-87-99
• Babović Medika 4, Vidikovački venac 93, RAKOVICA, tel: 011/234-94-94

Naravno da Vam želimo da što ređe budete primorani da obavljate kupovine lekova, ali budite uvereni da, ako do toga dođe, u apotekama Babović Medika će Vas čekati svi neophodni medikamenti, ali i kartica poverenja, koju dobijaju svi naši stalni kupci, stičući pravo na brojne pogodnosti u vidu promo akcija i svakodnevnih popusta, koji se kreću i do -50%. U svim našim apotekama možete podići lek na recept.

Kako biste se osećali udobno i nakon izlaska iz naše apoteke, možemo Vam ponuditi širok asortiman LEON, GRUBIN i VUMO medicinske obuće, klasičnog ili atraktivnog dizajna, u svim brojevima.

Pored toga, kod nas Vas očekuju i svakodnevne promocije kozmetičkih proizvoda. Uz neki kupljeni proizvod, možete očekivati gratis promo pakovanje nekog proizvoda.

Zlu ne trebalo, ako zatreba lek, tu smo za Vas. Nazdravlje!

Komentari

Ostavite odgovor