Apoteka Babović Medika

Apoteka Babović Medika

Podaci

Poručnika Spasića i Mašere 90 Čukarica , Beograd 011/254 26 40
http://www.facebook.com/apoteke.babovicmedika apot.babovic@gmail.com

O kompaniji

Dobra apotekarska praksa, ali i naša, ljudska, savest obavezuje nas da svoj posao obavljamo izuzetno profesionalno.

Davno su prošla vremena kada Vas je, pri odlasku u apoteku, sa druge strane stakla na šalteru čekao samo dobar poznavalac lekova i hemije, plaćen da Vam proda proizvod. Budite uvereni da ćete u svakoj od naše 4 apoteke naići na licencirane farmaceute, spremne da saslušaju Vaš problem, kako bi čitav proces lečenja bio praćen primenom odgovarajućeg medikamenta, i protekao bez ikakvih kontraindikacija.

Naš dugogodišnji rad temeljimo na konstantnom usavršavanju naših zaposlenih i usmeravanju svih naših napora ka Vama, našim potrošačima, kao i prema Vašem zdravlju.

Možete nas pronaći u svim delovima Beograda. Lokacije naših apoteka su:
• Babović Medika 1, Žička 3,Beograd, VRAČAR, tel: 011/382-04-68
• Babović Medika 2, Milentija Popovića 32g, NOVI BEOGRAD, tel: 011/311-58-61
• Babović Medika 3, Vladetina 4, PALILULA, tel: 011/334-87-99
• Babović Medika 4, Vidikovački venac 93, RAKOVICA, tel: 011/234-94-94

Naravno da Vam želimo da što ređe budete primorani da obavljate kupovine lekova, ali budite uvereni da, ako do toga dođe, u apotekama Babović Medika će Vas čekati svi neophodni medikamenti, ali i kartica poverenja, koju dobijaju svi naši stalni kupci, stičući pravo na brojne pogodnosti u vidu promo akcija i svakodnevnih popusta, koji se kreću i do -50%. U svim našim apotekama možete podići lek na recept.

Kako biste se osećali udobno i nakon izlaska iz naše apoteke, možemo Vam ponuditi širok asortiman LEON, GRUBIN i VUMO medicinske obuće, klasičnog ili atraktivnog dizajna, u svim brojevima.

Pored toga, kod nas Vas očekuju i svakodnevne promocije kozmetičkih proizvoda. Uz neki kupljeni proizvod, možete očekivati gratis promo pakovanje nekog proizvoda.

Zlu ne trebalo, ako zatreba lek, tu smo za Vas. Nazdravlje!

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Dobar dan.
Imate li lijek cisplatina 50 mg. treba mi dvije ampule i koliko su.
Lp.Vesna

Odgovori