Opšta bolnica Medical Centar

Opšta bolnica Medical Centar

Podaci

Mije Kovačevića 10 (kod Bogoslovije) Palilula , Beograd 011/208 42 42
http://www.medicalcentar.com/ office@medicalcentar.com

O kompaniji

Opšta bolnica Medical Centar

„Medical Centar“ je specijalizovana klinika za brigu o zdravlju svojih pacijenata. Osnivač je prim. dr Mladen Stojanović, specijalista anestezije i reanimacije. Svoje profesionalno, životno, kao i desetogodišnje iskustvo načelnika anestezije u švajcarskoj klinici Clinique De la Tour, uložio je u ovu savremenu bolnicu.
O prevenciji i lečenju pacijenata brinemo po najsavremenijim evropskim i svetskim standardima. Najbolji rezultat su stotine zadovoljnih pacijenata i velika reputacija kod nas i u Evropi.

– Osnovana je 1995.

– U početku je dominantna delatnost bila estetska, plastična hirurgija i ginekologija. Obavljene su brojne operacije, a ubrzo je klinika stekla izuzetnu reputaciju u ostalim oblastima medicine. Danas bolnica pruža usluge iz svih vitalnih medicinskih specijalnosti: urologija, opšta hirurgija, onkologija, ortopedija, vaskularna hirurgija, maksiofacijalna hirurgija, ORL hirurgija, neurologija…

– Oktobra 2003. godine Medical Centar je preseljen u novi, funkcionalan namenski prostor. To je ustanova sa svim neophodnim elementima klasične bolnice. Dve operacione sale, bolesnički apartmani, ordinacije sa najmodernijom opremom. Recepcija i prateće prostorije su podređene maksimalnoj udobnosti i sigurnosti pacijenta. Medical Centar je centar gde se integralno brine o prevenciji i lečenju pacijenata, kao i tome da se zadobije i održi poverenje onih koji svoje zdravlje stavljaju u ruke eminentnih stručnjaka.

– Klinika prati najsavremenije tokove u svetu pri nabavci medicinske opreme, kao i novih metodologija, tako da pacijenti dobijaju kompletne usluge prema najsavremenijim svetskim standardima u lečenju i operacijama.

– Lekari – saradnici i konsultanti Medical Centra su vodeći stručnjaci u oblastima svojih specijalnosti.

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Hallo. Ich würde Kontakt mit eine Person haben in deutsch oder Rumänischen Reden.
Mochte eine OP für Bauch .

Odgovori