Dom za stare Dom Olga Jedan

Dom za stare Dom Olga Jedan

Podaci

Mića Radakovića 4R Zemun , Beograd 011/316 70 41
060/445 57 59
http://www.domzastare-olga.com kontakt@domzastare-olga.com

O kompaniji

DOM OLGA JEDAN je dobio licencu za rad od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Dom OLGA JEDAN nudi odličan smeštaj, vrhunsku negu i usluge. Od nege, higijene i ishrane, pa do medicinskih usluga, radne terapije i društvenog života, sve je osmišljeno u cilju pružanja visoko kvalitetnih usluga kako bi se naši korisnici osećali sigurno, komforno i zbrinuto. O našim korisnicima brine stručno osoblje koje čine socijalni radnik, lekar, fizioterapeut, medicinske sestre, negovateljice i ostalo osoblje kojima su jedini ciljevi zdravlje, komfor i zadovoljstvo naših klijenata.

Trudimo se da obezbedimo mirno i zadovoljno zlatno doba nasim korisnicima kada to iz raznih razloga ne mogu obezbediti sami ili nemaju osobe koje bi to činile ili ako imaju, ali one usled svoje prezauzetosti ili svojih poslovnih obaveza ne mogu odraditi isto!

Pravo mesto za najbolje godine!

Pratite Dom Olga Jedan na Facebook-u

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Da li primate stare osobe sa psihijatrijskom terapijom? Bromazepam 3 mg uveče, Rispolept 2 mg uveče, Eftil 2×1/2 tabl. Od neurološke terapije: Cavinton, OH B12 1x mesečno, i Cardiopirin 100 mg. Zdravo srce, nema pritisak, secer normalan, sve analize uredne. Pokretna, stara se sama o sebi, mršava. Dom potreban radi nadzora uzimanja terapije, redovne ishrane i nadzora lične higijene.

Odgovori