Dom za stara lica Katarina

Dom za stara lica Katarina

Podaci

Čedomilja Mitrovića 20 Zvezdara , Beogard 011/346 77 14
069/710 300
http://www.domzastarekatarina.com domkatarina@gmail.com

O kompaniji

Dom za stara lica Katarina se nalazi na lepom delu Zvezdare, u slabo prometnoj ulici, što garantuje mir i opuštenost svih korisnika ovog doma.

Dom za stare Katarina je otvoren sa ciljem pružanja kvalitetnih usluga starijim licima u domaćoj – kućnoj atmosferi. Dom je opremljen svom neophodnom medicinskom opremom za pokretna, nepokretna i slabo pokretna lica.

Standardna usluga našeg Dom za stara lica Katarina podrazumeva:
– smeštaj u adekvatnom objektu moderne i atraktivne arhitekture,
– ishranu adekvatnu starosnoj dobi i zdravstvenom stanju korisnika. Naša kuhinja je opremljena najnovijim uređajima a raznovrsnost kuhinje omogućava svim korisnicima da uživaju u svakom jelu.
– uslugu socijalnog rada, druženje, organizovanje raznih manifestacija, razne društvene aktivnosti kojim se unapređuje socijalni i intelektualni život naših korisnika,
– osnovnu zdravstvenu zaštitu. Naši korisnici imaju organizovane redovne medicinske preglede od strane kvalifikovanog medicinskog osoblja. Dom za stare Katarina ima potpisan ugovor sa hitnom lekarskom i transportnom službom.

Korisnici u domu za stara lica Katarina imaju 24-časovni nadzor stručnog osoblja. Naše ljubazno osoblje se trudi da svaki korisnik bude maksimalno zadovoljan uslugom, što se vidi po preporukama koje imamo.

Dom za stara lica Katarina nudi aktivan društveni život starih osoba. U našem domu najviše pažnje posvećujemo kulturi i zabavi kako bi dani koje korisnici provode kod nas bili ispunjeni u potpunosti.

Komentari

Ostavite odgovor