Dom za stara i odrasla lica Veminera Lux

Dom za stara i odrasla lica Veminera Lux

Podaci

Đorđa Čutukovića 48 Zemun , Beograd 011/375 07 92
060/034 59 58
http://www.veminera.com micarakic57@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00

O kompaniji

Nemojte se osećati usamljeno i odbačeno, jer mi smo tu! Posedujemo licencu za rad, izdatu od Ministarstva za rad i socijalnu politiku, i svim odraslim i starim licima nudimo mogućnost prijatnog boravka u našem domu.

O NAMA
Nalazimo se u mirnom delu Zemuna, i do nas se veoma lako može stići nekim od autobusa na linijama br. 15, 18, 45, 78. Naš objekat u potpunosti zadovoljava najviše standarde u pogledu zbrinjavanja i rada sa starim i bolesnim osobama, kao i odraslim licima, nesposobnim za samostalan život. Celokupno osoblje osposobljeno je za rad sa dementnim i osobama obolelim od Alchajmerove bolesti. Svim korisnicima usluga, svakodnevno je na raspolaganju licencirani socijalni radnik, a pored toga, tu su i usluge psihijatra, kao i lekara opšte prakse.

Svakome od naših korisnika je pružena 24-časovna medicinska nega i psihološka podrška, zahvaljujući i iskusnim negovateljicama i medicinskim sestrama, koje lica drže pod konstantnim nadzorom.

SMEŠTAJ I ISHRANA
U ponudi su dvokrevetne i trokrevetne sobe, apartmani i garsonjera, čija se higijena redovno proverava i održava na najvišem nivou. Svaka od soba prilagođena je kako pokretnim, tako i delimično ili potpuno nepokretnim licima. Svaka od soba ima svoju terasu sa pogledom na zelenilo u dvorištu, gde naši korisnici rado provode sunčane dane. Tu su i zajedničke prostorije sa TV uređajem, u kojima se mogu provesti sati u razonodi i druženju.

Konsultovanjem diplomiranog nutricioniste, našim korisnicima smo omogućili savršeno izbalansiranih 5 obroka dnevno: doručak, ručak, večera i dve užine. Hrana je u potpunosti prilagođena zdravstvenim i verskim potrebama korisnika, a uvek smo na raspolaganju da izađemo u susret pojedinim licima, i zbog bolesti, za njih kreiramo specijalan jelovnik.

Ukoliko odluče da svoje dane provedu u našoj ustanovi, svi korisnici će moći da uživaju u pogodnosti korišćenja usluga frizera, pedikira, manikira, kao i usluga pranja i peglanja veša.

DOBRODOŠLI!

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Molim Vas za cenu smestaja pokretne osobe. Svesne sa malom dozom demencije. Broj kreveta u sobi nije bitna. Muskarac, 88 god.

Odgovori