Dom za stare Lena

Dom za stare Lena

Podaci

Mihaila Petrova 4 Zvezdara , Beograd 011/346 79 59
065/576 15 88
http://www.domlena.com office@domlena.com
ponutosrečetpetsubned
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00

O kompaniji

Dom za stare Lena – Mi želimo da Vaše treće doba učinimo lepšim! U našem domu nikada se nećete osetiti usamljeno i odbačeno, a u svakom trenutku dobićete potrebnu negu, terapiju, ali i ruku na ramenu i pokoju toplu reč.

Nalazimo se u mirnom delu grada, pružajući svim našim korisnicima vrhunski komfor i sav potreban mir, kao i zagarantovanu tišinu i odsustvo saobraćajne vreve. Dom poseduje sve potrebne dozvole za rad, izdate od nadležnog ministarstva.

USLUGE I NEGA – Posebnu pažnju posvećujemo pravilnoj nezi i higijeni, koje su od izuzetnog značaja za lica koja borave kod nas, kao i za njihove potrebe. Naš tim čine profesionalno obučene medicinske sestre i lekari, koji su u svakom trenutku na raspolaganju za pružanje neophodne zdravstvene nege i kontrolnih pregleda, počevši od kontrole pritiska, pulsa i temperature, preko obrade rana, pa sve do davanja insulina, infuzija i terapija putem injekcija, kao i fizikalne terapije.

Celokupno osoblje spremno je za rad sa nepokretnim i dementnim osobama i sve svoje postupke prilagođava upravo njima. Celokupna lična higijena se podrazumeva (usluge šišanja, kupanja i presvlačenja), a u okviru doma postoji i perionica i večernica.

SMEŠTAJ – Kao što smo na početku rekli, svakom korisniku doma obezbeđen je vrhunski komfor. Sobe su prozračne, sa svežim vazduhom i prilagođene kretanju i boravku starih i nepokretnih lica. Opremljene su podnim grejanjem i radijatorima. Posteljina se redovno menja, a higijena sobe je uvek besprekorna.
Dom raspolaže velikim dnevnim boravcima u kojima korisnici mogu provoditi sate i sate u druženju i zabavi jedni sa drugima.

Naš nutricionista strogo vodi računa o individualnim potrebama, pa tako možete biti uvereni da je na stolu svakoga dana, 5 savršeno izbalansiranih obroka (doručak, ručak, večera i dve užine). Tokom sunčanih dana, lica mogu izaći u naše prostrano dvorište i uživati u šetnji ili drugim aktivnostima na otvorenom.

Dobrodošli!

Komentari

Ostavite odgovor