Dom za stare Bakina i Dekina Priča

Dom za stare Bakina i Dekina Priča

Podaci

Riste Nikolića 1 Voždovac , Beograd 062/279 797 http://domzastarebeograd.net bakinaidekinaprica@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00

O kompaniji

Ne postoji osoba na ovom svetu koja se na spomen bake i deke ne seti srećnog detinjstva. Kažu da dok god imamo baku i deku, imamo i bezbrižan život. A koliki smo srećnici kada imamo roditelje, suvišno je i govoriti.

 

Porodična okupljanja, nedeljni ručkovi, rođendani, bezuslovna ljubav i beskrajna podrška…sve to dugujemo našim bakama i dekama, a kasnije i našim roditeljima, koji su nekom drugom bake i deke. I tako oni ne samo da zauzimaju posebno mesto u našem životu, kasnije i u životu naše dece, već im i dugujemo život, jer su upravo oni bili ti koji su živeli za nas.

 

Setite se koliko ste samo puta pronalazili utehu u zagrljaju bake i deke, mame i tate, i osećali se najsigurnijima na svetu. Ali, na žalost, svemu lepom jednom dođe kraj, a život – hteli mi to priznati ili ne – lagano izmiče. Kako za nas, tako i za naše najvoljenije. Starost je sastavni deo života, a sa njom dođe i vreme kada nas naši najbliži najviše i trebaju.

 

Posle svega, ono najmanje što u starosti od nas zaslužuju jeste nega i pažnja, koliku god mogu dobiti. Na žalost, u vreme jurnjave za novcem i boljim životom, nemamo svi mogućnosti da se posvetimo najmilijima onoliko koliko bismo želeli. Zato je tu „Bakina i dekina priča“, u kojoj se pričaju najlepše priče.

 

Dom za stare Bakina i Dekina Prica Beograd

 

O nama

 

Dom za stare „Bakina i dekina priča“ nalazi se u mirnom i lepom kraju Banjice, u opštini Voždovac, i licenciran je starački dom koji starim i nemoćnim licima pruža sve što im je potrebno, u želji da se osećaju opušteno i prijatno kao kod svoje kuće.

Pruža visoko-kvalitetnu uslugu smeštaja, nege i ishrane, kako bi život starijim licima učinio lepšim, lakšim i zanimljivijim u njihovom novom okruženju.

Dom za stare „Bakina i dekina priča“ poseduje licencu Ministarstva rada i socijalne politike.

 

Dom za stare Bakina i Dekina Prica Beograd

 

Zašto izabrati “Bakinu i dekinu priču”?

 

Zato što svim korisnicima doma pruža sledeće usluge:

 

– Medicinsku negu i pomoć od 00 do 24h

– Prevoz i pratnju korisnika na specijalističke preglede

– Organizaciju fizikalne terapije

– Prijatno i ljubazno osoblje

– Udoban i prijatan smeštaj

– Higijenu na visokom nivou

– 5 obroka dnevno i prilagođavanje ishrane korisniku kojem je to neophodno

– Zabavno-rekreativni program

 

Dom za stare Bakina i Dekina Prica Beograd

 

Svi znamo da se čovek najlepše oseća kod svoje kuće, pa je vrlo važno da naši voljeni u novom prostoru imaju odgovarajući smeštaj koji će im približiti porodičnu atmosferu.

 

Moderno opremljene sobe kao omiljeni porodični kutak

 

Svetle, uređene jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe, kao i sobe sa terasama, opremljene novim nameštajem, LCD televizorima, klima uređajima i bežičnim internetom učiniće da se sva lica osećaju prijatno u svom novom domu.

 

Dom za stare Bakina i Dekina Prica Beograd

 

Kvalitetna i zdrava ishrana

 

Svim licima u domu je obezbeđena ishrana u vidu pet obroka dnevno, a u skladu sa principima zdrave ishrane u starosti i u zavisnosti od njihovog zdravstvenog stanja, navika, potreba ili verskih ubeđenja. Tu su doručak, ručak i večera, sa dve užine između obroka.

 

Hrana se servira u trpezariji, osim kada su u pitanju nemoćna lica kojima je neophodna pomoć pri hranjenju, kada im u tome pomažu medicinske sestre, odnosno negovateljice.

 

Dom za stare Bakina i Dekina Prica Beograd

 

Brojne aktivnosti za ispunjeniju svakodnevnicu i lakšu adaptaciju na novi život

 

U „Bakinoj i dekinoj priči“ organizuju se proslave rođendana, slava i praznika, kao i odlazak na izlete u dogovoru sa korisnicima doma i u skladu sa njihovim željama.

 

Svakodneve kulturno-zabavne sekcije, zanimljive aktivnosti i interesantan sadržaj, koje na dnevnom nivou osmišljava socijalni radnik, pomažu u što lakšem adaptiranju na uslove života u ustanovi socijalne zaštite.

 

Budimo tu za njih, kao što su oni bili tu za nas.

Komentari

Ostavite odgovor