Dom za stare Ustanička Lux

Dom za stare Ustanička Lux

Podaci

Ustanička 242V Zvezdara , Beograd 061/237 22 37 https://www.ustanickalux.rs ustanicka.lux@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00

O kompaniji

Dobrodošli u Ustanička Lux – dom za smeštaj i negu starih lica, gde luksuz i udobnost postaju neizostavan deo vašeg trećeg doba. Naša misija je pružiti vrhunsku brigu, 24-časovni nadzor i udoban ambijent kako biste uživali u svakom trenutku vašeg života.

U domu za stare Ustanička Lux, naša stručna ekipa posvećena je vašem zdravlju, dobrobiti i udobnosti. Naš tim čine iskusni lekari, medicinski tehničari, negovatelji, diplomirani socijalni radnici i fizioterapeuti-maseri. Nudimo sveobuhvatnu negu, prilagođenu individualnim potrebama svakog korisnika.

Registracija naše ustanove od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja svedoči o našem posvećenju kvalitetu pruženih usluga. Ustanička Lux dom specijalizovan je za pružanje nege starijim i bolesnim licima, nudeći im domaću atmosferu sa vrhunskim standardima.

Naši radnici su brižno odabrani, svaki sa bogatim iskustvom u obavljanju svojih zanimanja. Razumevanje i pažnja koju pružamo našim korisnicima odražava se u svakodnevnim aktivnostima, podršci i angažovanju našeg tima.

Jedinstvena karakteristika Ustanička Lux doma je luksuzan i komforan ambijent. Sobe su opremljene sa pažljivo odabranim nameštajem, pružajući vam privatnost i udobnost vašeg ličnog prostora. Uživajte u prelepom dvorištu, prostranim zajedničkim prostorijama i raznovrsnim aktivnostima prilagođenim vašim interesovanjima.

Zdravlje naših korisnika je od najvišeg prioriteta. Redovni lekarski pregledi, terapije i fizioterapija doprinose očuvanju i poboljšanju opšteg zdravstvenog stanja.

Komentari

Ostavite odgovor