Dom za stare Altina Delux

Dom za stare Altina Delux

Podaci

Taška Načića 8 Zemun , Beograd 060/661 57 70, 060/661 57 71 https://altinadelux.com/ domaltina2@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00

O kompaniji

U potrazi ste za domom za stare koji nudi ne samo udoban smeštaj, već i pažljivu negu i toplu atmosferu? Altina Delux je vaša destinacija. Sa sveobuhvatnim uslugama i iskusnim osobljem, Altina Delux je više od običnog doma za stare – to je dom koji vam pruža osećaj sigurnosti, udobnosti i pripadnosti.

Naša misija je da pružimo najviši standard brige za naše stanare. Sa lokacijom u mirnom i prijatnom okruženju, naš dom za stare nudi širok spektar usluga koje su prilagođene individualnim potrebama svakog stanara. Bez obzira da li je reč o smeštaju u jednokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi, naš cilj je da se svaki stanar oseća kao kod kuće.

 

Dom za stare Altina Delux Beograd

 

Jedna od ključnih prednosti Altina Delux-a je naše iskusno osoblje. Naš tim se sastoji od negovatelja, medicinskih sestara i terapeuta koji su posvećeni pružanju najbolje moguće nege i podrške našim stanarima. Svi članovi našeg osoblja redovno se obučavaju kako bi osigurali da su uvek u toku sa najnovijim metodama nege i terapije.

Pored toga, Altina Delux nudi raznolike aktivnosti i zabavne programe kako bi se naši stanari osećali aktivno i povezano sa zajednicom. Od rekreativnih aktivnosti do umetničkih radionica, naš dom za stare nudi nešto za svakoga. Verujemo da je ključ srećnog i ispunjenog života za starije ljude u aktivnom učešću i održavanju društvenih veza, stoga se trudimo da stalno razvijamo naše programe i aktivnosti.

Bezbednost naših stanara je naš najviši prioritet. Altina Delux poseduje modernu sigurnosnu opremu i obezbeđenje 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Naš cilj je da naši stanari osećaju potpunu sigurnost i zaštitu u našem domu.

 

Dom za stare Altina Delux Beograd

 

Uz sve to, Altina Delux pruža i visokokvalitetnu ishranu prilagođenu individualnim potrebama naših stanara. Naši kuhari pripremaju obroke od svežih, lokalno nabavljenih sastojaka, nudeći ukusnu i hranljivu ishranu koja podržava zdrav i aktivan način života.

Kada je u pitanju smeštaj, Altina Delux nudi udobne sobe opremljene svim potrebnim sadržajima kako bi naši stanari imali udoban boravak. Svaka soba je pažljivo uređena sa ciljem da pruži domaću atmosferu i udobnost.

 

Dom za stare Altina Delux Beograd

 

Uz sve ove pogodnosti i usluge, Altina Delux je više od običnog doma za stare – to je zajednica u kojoj se svaki stanar oseća voljeno, podržano i poštovano. Posetite nas i osetite razliku koju Altina Delux može napraviti u vašem životu. Vaša udobnost, sigurnost i dobrobit su naš prioritet.

Komentari

Ostavite odgovor