Dom za stare Bolji Život

Dom za stare Bolji Život

Podaci

Mihaila Petrova 4 Voždovac , Beograd 061/233 34 44 https://domzastareboljizivot.rs/ office@domzastareboljizivot.rs
ponutosrečetpetsubned
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00

O kompaniji

Dom za stare „Bolji Život“: Toplina i briga za vaše najmilije

 

Mesto gde srce nalazi mir

U srcu Beograda, na mirnom Voždovcu, nalazi se Dom za stare „Bolji Život“. Ova ustanova nije samo mesto gde se pruža nega, već i zajednica ispunjena ljubavlju, pažnjom i prijateljstvom. Naši stariji sugrađani ovde pronalaze sigurnost, poštovanje i toplinu, što čini svaku posetu posebnom.

 

Personalizovana nega za kvalitetan život

Jedna od najvećih vrednosti Doma za stare „Bolji Život“ je personalizovana nega. Naš stručni tim pruža vrhunsku medicinsku i fizioterapeutsku podršku prilagođenu svakom korisniku. Redovni lekarski pregledi i praćenje zdravstvenog stanja obezbeđuju pravovremene intervencije, dok fizijatri kroz individualne planove vežbi pomažu u održavanju funkcionalnosti i oporavku​.

Pored medicinske brige, velika pažnja se posvećuje emocionalnom stanju korisnika. Naše osoblje, koje se često doživljava kao proširena porodica, pruža podršku i razumevanje, omogućavajući korisnicima da se osećaju voljeno i zaštićeno.

 

Dom za stare Bolji Zivot Beograd

 

Zajedništvo i aktivnosti koje oplemenjuju

Dom za stare „Bolji Život“ se ponosi bogatim programom aktivnosti koji korisnicima pomaže da ostanu aktivni, socijalno povezani i mentalno angažovani. Organizujemo različite radionice, kulturne i rekreativne aktivnosti koje doprinose očuvanju mentalnog zdravlja i povećanju kvaliteta života. Druženje i stvaranje novih prijateljstava su ključni elementi naše filozofije nege, jer verujemo da su socijalne interakcije neophodne za srećnu starost​.

 

Dom za stare Bolji Zivot Beograd

 

Dom od poverenja

Kada birate dom za svoje voljene, poverenje je ključno. Dom za stare „Bolji Život“ se ističe kao mesto gde su sigurnost, briga i toplina na prvom mestu. Uz personalizovani pristup i posvećenost, naš cilj je da svakom korisniku omogućimo dostojanstven i ispunjen život u trećem dobu​.

Pozivamo vas da nas posetite i uverite se sami zašto je naš dom pravi izbor za vaše najmilije. Kroz obilazak, možete osetiti atmosferu zajedništva i topline koja odiše našim prostorom. Jer, starost može biti lepa kada se živi u okruženju koje pruža podršku, ljubav i pažnju.

Za više informacija ili zakazivanje posete, kontaktirajte nas putem telefona ili emaila, koje možete pronaći na našoj zvaničnoj web stranici.

Komentari

Ostavite odgovor