Dom za stare Nina

Dom za stare Nina

Podaci

Save Jovanovića 36a Voždovac , Beograd 011/393 68 32
063/176 49 26, 065/333 32 27
http://www.domovizastare.com milicd19@gmail.com

O kompaniji

Dom za stare Nina, Beograd, osnovan je sa ciljem pružanja visokokvalitetne usluge i pomoći u svakodnevnim aktivnostima starih i nemoćnih osoba i to kao: smeštaj starih lica, briga o starim licima i nega starih lica. Predstavlja spoj dugogodišnjeg iskustva i savremenih stavova nege starih, nemoćnih i bolesnih lica kojima se sva potrebna i neophodna pomoć može pružiti jedino u specijalizovanim ustanovama ovog tipa.

Dom za stare se nalazi u mirnom komšiluku, i predstavlja skladnu i neodvojivu lokacjsku celinu sa ostalim delovima grada čime je olakšana poseta korisnicima, brza medicinsko tehnička podrška i istovremeno predstavlja mirnu oazu nadomak samog centra grada.

Dom „Nina“ je registrovan od strane Ministarstva za rad i socijalnu politiku.

Ono što bi nas izdvojilo od ostalih i zbog čega bi ste se baš odlučili za naše usluge jesu toplina i humanost celog tima, porodična atmosvera u ambijentu, posebno iskustvo u oblasti nege dementnih korisnika kao i pružanje terminalne i palijativne nege umirućih i teško bolesnih lica. Posete korisnicima nisu oganičene tako da se u svakom trenutku možete uveriti da su vaši bližnji dobro i da se o njima brine na adekvatan način.

Posetite nas, uverite se u naše kvalitete, ukažite nam poverenje i time učinite svojim voljenim lepši, komforniji i kvalitetniji život a vama miran i bezbrižan svaki trenutak.

Usluge:
Dom za stare Nina poseduju specijalizovano osoblje za stara lica kako bi korisnicima pruži vrhunsku negu. Nadzor medicinskih lekara i sestara 24h.

Smeštaj:
Starački dom Nina nudi jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe i apartman. Kupatila su prilagodjena za pokretne, polu-pokretne i nepokretne osobe.

Ishrana:
Raznovrsna, zdrava i bogata ishrana o kojoj brine tim lekara i nutricionista spremljena je od strane profesionalnog kuvara i prilagođena je zdravstvenom stanju naših korisnika.

Možete nas kontaktirati i na 064/493 00 86.

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Poštovani,
Pogledala sa, galeriju fotografija i sve informavije o domu, ali nisam naišla ni na okvirnu cenu?!
Srdačno

Odgovori