Ginekološka ordinacija Sinđelićeva

Ginekološka ordinacija Sinđelićeva

Podaci

Sinđelićeva 40 Vračar , Beograd 011/308 99 44, 011/248 58 58
069/308 99 44
http://sindjeliceva.rs ordinacija@sindjeliceva.rs
ponutosrečetpetsubned
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Ginekološka ordinacija Sinđelićeva – Kome je više stalo do ženskog zdravlja, ako ne Vama, drage dame? Samu osnovu na tom putu čine redovni preventivni ginekološki pregledi, ali i blagovremene posete u slučaju nekih intervencija. Već danas zakažite termin kod gospođe Terezije Mošković, specijaliste ginekologije i akušerstva, ekspertu za menopauzu i osteoporozu, kao i nosiocu titule naučnog saradnika Medicinskog fakulteta, koja će Vas primiti u svojoj specijalističkoj ginekološko akušerskoj ordinaciji.

GINEKOLOGIJA – Jedna od oblasti medicine, koja je presudna za proces produženja ljudske vrste je i ginekologija, i zbog toga smo mi izuzetno posvećeni zdravlju najintimnijih i delikatnijih delova ženskog tela. Pravo vreme za prvu posetu ginekologu je već u adolescentskom dobu i radi toga, gospođa Terezija će svakoj mladoj dami pružiti dragocene savete vezane za osnove vođenja zdravih ženskih navika.
Pored toga, primenjujemo najsavremenije dijagnostičke metode i opremu za dijagnostičke preglede, kao i terapijske intervencije i operacije za koje nije potrebna opšta anestezija, baveći se pitanjima kao što su:

• Poremećaji krvarenja
• Menopauza i osteoporoza
• Rano otkrivanje karcinoma grlića
• Kondilomi
• Hormonski poremećaji

TRUDNOĆA I KONTRACEPCIJA – Za zdrav razvoj i dobar napredak bebe, više je nego preporučljivo praćenje trudnoće pomoću ultrazvuka i metode CTG. Raspolažemo savremenim kabinetom za obavljanje kardiotokografije (CTG), metode pomoću koje se prate srčani tonovi i zvuci bebinog srca, a u isto vreme registruje eventualno postojanje opasnosti za zdravlje majke ili bebe. Pored toga, u svakom trenutku smo na raspolaganju budućim mamama za sve nedoumice i pitanja koja ih brinu tokom tih posebnih 9 meseci.

Ukoliko pak, još uvek niste spremni za potomstvo, preporuka je korišćenje kontracepcije. U zavisnosti od delotvornosti, načina korišćenja i neželjenih dejstava, danas se javlja veliki broj sredstava. Među njima, tu je i metoda podvezivanja jajovoda, koja se obavlja u opštoj anesteziji, i koja dovodi to trajne sterilizacije.

STERILITET – Da li ste znali da je uspešnost lečenja steriliteta viša od 60%? To znači da svako od Vas može krenuti u borbu protiv ove bolesti, kako bi obezbedio proširenje porodice. Ginekološko akušerska ordinacija Sinđelićeva će Vam u tome pružiti dragoceni doprinos, zahvaljujući savremenim metodima i tretmanima koje uspešno primenjujemo. Na Vama je samo da zakažete prvi pregled, na kojem ćete dobiti odgovore na sva pitanja, i biti spremni da krenete u borbu.

Komentari

Ostavite odgovor