Specijalistička ordinacija Đukić

Specijalistička ordinacija Đukić

Podaci

Patrijarha Varnave 19 Vračar , Beograd 011/383 66 06, 011/383 66 07
065/344 14 75
poliklinikadjukic@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
16:00
Ne
Radi

O kompaniji

Specijalistička ordinacija Đukić

Nalazimo se u samom centru grada, u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save i na površini od 120m2 poslovnog prostora, posedujemo najsavremenije medicinske uređaje renomiranih proizvođača. Osnivač poliklinike je prof dr Veljko Đukić, redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu. Opštu hirurgiju specijalizirao je u Beogradu, a vaskularnu u Londonu, Pragu i Moskvu. Kao vrhunski stručnjak, veoma je tražen među pacijentima, koji do njega dolaze čak iz drugih zemalja. Redovan je član Medicinske Akademije Srpskog lekarskog društva i Srpske Kraljevske akademije naučnika i umetnika. Poliklinika po potrebi angažuje i konsultante, najpoznatije doktore iz svoje oblasti.

U prijatnom ambijentu poliklinike, dočekaće Vas ljubazno osoblje, i pripremati Vas za Vaš zakazani pregled anoskopije, gastroskopije ili kolonoskopije. Pored toga, u našoj ponudi nalazi se širok spektar specijalističkih pregleda iz oblasti opšte i vaskularne hirurgije.
Za sve slabo pokretne i starije osobe tu smo za usluge poput davanja infuzije, injekcija, kao i kućnih poseta.

PROŠIRENE VENE
Kao jedno od najčešćih oboljenja savremenog čoveka, pojavljuje se i benigno oboljenje vena, kod kojeg može doći i do pogoršanja. Iskustvo nam govori da hiruško lečenje najopravdanije i daje najbolje rezultate. Obratite nam se i zakažite pregled, a potom i operaciju vena, koju već duži niz godina obavljamo u lokalnoj anesteziji.

KILE TRBUŠNOG ZIDA
Ovaj defekt trbuškog zida u suštini je benigne prirode, ali vrlo često izaziva bolove i u slučaju komplikacija i uklještenja, može dovesti i do smrtnog ishoda. U našoj poliklinici operaciju kile obavlja vrhunski tim srpskih stručnjaka, koji sa visokim stepenom uspešnosti rešavaju problem. Sa uspešnošću operišemo i umbilikalne, femoralne i postoperativne kile.

TUMORI KOŽE
Uz pomoć najsavremenijeg uređaja, dermatoskopa, sa visokom preciznošću obavljamo pregled Vaše kože i svih promena na njoj. U mogućnosti smo da odmah po postavljenoj dijagnozi, a uz Vašu saglasnost, izvršimo hirušku intervenciju. Uspešno operišemo i uklanjamo sve vrste benignih i malignih tumora na koži. Proveravamo Vaše mladeže i utvrđujemo da li je došlo do promena i imate li razloga za brigu!

HEMOROIDI
Hemoroidi su deo normalne anatomske strukture analnog kanala, koji mogu dovesti do krvarenja, jakih bolova i neudobnosti. Između nekoliko metoda lečenja hemoroida daleko najdelotvornija je hiruška! Najčešće primenjujemo skleroznu terapiju i po potrebi, hirušku terapiju.

Nemojte štedeti na zdravlju, ukažite nam poverenje i mi ćemo ga višestruko opravdati!

Komentari

Ostavite odgovor