Internistička ordinacija Kardiovita

Internistička ordinacija Kardiovita

Podaci

Drinčićeva 8 Stari Grad , Beograd 011/322 37 09
065/204 92 04
http://www.kardiovita.com kardiovita@yahoo.com

O kompaniji

Internistička ordinacija Kardiovita

Internistička ordinacija Kardiovita je osnovana u januaru, 2011. godine, sa ciljem da pacijentu pruži sve preglede iz domena kardiologije na jednom mestu. Nalazimo se na Dorćolu, u starom i verovatno najlepšem delu Beograda, ispod autentične i jedinstvene Skadarlije, pored Bajlonove pijace, u neposrednoj blizini Bitef teatra.

U osveženom i renoviranom prostoru, prijatnog i opuštenog ambijenta, trudimo se da našim pacijentima pružimo sve, da budu zadovoljni. Dođite i uverite se u našu stručnost, ljubaznost i spremnost da udovoljimo svim Vašim zahtevima, u svakom momentu.

Funkcija srca obično izražava meru života, njegove valjanosti, snage i punoće.

Kardiološka oboljenja su svakim danom u porastu, a zbog urbanog načina života, koji podrazumeva stalnu užurbanost, napetost, stres, ekonomske i socijalne teškoće, nepravilan način ishrane i kretanja, srčana oboljenja su nažalost sve učestalija kod mladih ljudi.

Internistička ordinacija Kardiovita pruža svojim pacijentima preglede i dijagnostiku iz oblasti kardiologije na najvišem nivou, od strane stručno osposobljenih lekara, specijalista i primarijusa sa VMA. Takođe, budući da su naši lekari specijalisti interne medicine, pacijenti mogu da dobiju kompletan internistički pregled, u zavisnosti od potrebe, i konsultativni pregled gastroenterologa.

Kod nas možete da uradite sledeće preglede:
– kardiološki pregled sa EKG-om
– internistički pregled
– pregled gastroenterologa
– saveti za ishranu i fizičku aktivnost na osnovu BMI
– holter pritiska
– holter EKG-a
– ergometriju (test opterećenja)

Svi aparati su najnoviji, savremeni modeli, priloagođeni maksimalno pacijentu i njegovoj komfornosti.

POPUST na holter EKG-a i holter pritiska!

Komentari

Ostavite odgovor