Internistička ordinacija Pavlović

Internistička ordinacija Pavlović

Podaci

Drinčićeva 17 Stari Grad , Beograd 011/322 51 40
063/101 30 46
https://kardiologijapavlovic.com office@kardiologijapavlovic.com
ponutosrečetpetsubned
10:00
17:00
10:00
17:00
10:00
17:00
10:00
17:00
10:00
17:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

U poslednje vreme, svi smo svedoci toga koliko jedan virus može da zaustavi ceo svet. Preko noći se promeni sve, život više nije kakav je bio, planeta „staje“, i mi zajedno s njom. Ukoliko ste i mislili da je tako nešto moguće samo u naučno-dantastičnim filmovima, nažalost, uverili ste se u suprotno. Bolest ne bira ni mesto ni vreme, bolest dođe nenajavljena i obično kada se najmanje nadate. Tako su nam pričali od pamtiveka, ali nismo baš uvek slušali, zar ne?

 

Međutim, s godinama se menja i način života i svest o zdravlju, pa neki pre, a neki kasnije shvatimo da će nam jednog dana sve doći na naplatu.

 

Zato je potrebno voditi računa o zdravlju i pre nego što vas organizam ili telo upozori, ali malo ko će ovu rečenicu uzeti za ozbljno i pridržavati se ovog nepisanog pravila. I kada nas zaboli, većina nas čeka da prođe samo od sebe i nervira se u iščekivaju ne znajući odakle bol dolazi i šta ga je uzrokovalo…umesto da odemo kod lekara i prekratimo muke. Da se razumemo, nikome nije svejedno i nikome nije prijatno čak ni pri odlasku na rutinski pregled, ali sve je bolje sprečiti nego lečiti.

 

Ukoliko ste od onih koji će pročitati ove redove i zamisliti se, a onda odlučiti da ode na pregled, učinili smo pravu stvar. I u tom slučaju, dobro je da znate da ćete se u internističkoj ordinaciji Pavlović osećati potpuno sigurno i spokojno, jer ste tamo u rukama iskusnih lekara.

 

Internistička ordinacija Pavlović Beograd

 

 

PRIM. DR SNEŽANA PAVLOVIĆ I STRUČNI TIM SARADNIKA TU SU ZBOG VAS

 

Osim što je osnivač ordinacije, primarijus dr Snežana Pavlović iza sebe ima bogato radno iskustvo. Diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Beogradu, a nakon specijalizacije magistrirala je u oblasti kardiologije. Takođe je s odličnim uspehom položila i  subspecijalistički ispit iz uže oblasti – kardiologija.

 

U zvanju primarijusa je od 2003. godine, a od 2010. godine samostalno radi u svojoj ordinaciji i po pozivu kao konsultant.

 

Dr  Snežana Pavlović napisala je veliki broj naučnih radova u oblasti kardiologije u Srbiji i inostranstvu, i član je kardioloških društava u Americi i Nemačkoj.

 

Internisticka ordinacija Dr Pavlovic Beograd

 

 

USLUGE ORDINACIJE

 

Kompletni pregledi iz oblasti interne medicine:

– Kardiologija

– Endokrinologija

– Gastroenterologija

– Reumatologija

– Pulmologija

– Imunologija

– Alergologija

– Hematologija

– Spirometrija

– Alergološke inhalacione probe

– Ultrazvučna dijagnostika i dopler pregledi krvnih sudova vrata, gornjih i donjih ekstremiteta, štitaste žlezde, abdomena (kompletni abdomen i mala karlica)

– Holter EKG

– Holter krvnog pritiska

 

Sve usluge biće obavljene temeljno i profesionalno. Endokrinološki pregled obaviće najbolji endokrinolog, a rezultati će biti gotovi u najkraćem roku.

 

Osim toga, čak i kada nemate ni volje ni želje da odete do ordinacije, ili ste možda sprečeni zbog zdravstvenih i drugih problema, važno je napomenuti da ordinacija svojim pacijentima nudi i usluge kućne posete. Na vama je samo da pozovete.

 

Ne čekajte sutra kada je vaše zdravlje u pitanju!

Komentari

Ostavite odgovor