Aparati za kvantnu medicinu Alfa Bion

Aparati za kvantnu medicinu Alfa Bion

Podaci

Prve pruge 39 Zemun , Beograd 069/216 21 12 http://quantum-therapy.com mileborike@gmail.com

O kompaniji

Alfa Bion – sa nama do zdravlja!

Kompanija Alfa Bion je osnovana 2013. godine u Beču. Zatim je 2015. godine otvoreno predstavništvo i u Beogradu.

Naš cilj je da omogućimo svim ljudima, kao i stručnjacima, da pristupe i koriste najnovije tehnologije savremene medicine.

Prilagodljivi smo sa cenama i uslovima kupovine, jer se naši aparati za dijagnostiku i terapiju mogu primenjivati i za kućnu upotrebu, kao i za profesionalnu, uz obuku i garanciju koju pružamo. Ponudu uređaja uvek nadograđujemo, kako ova oblast nauke i napreduje. Obaveštenja o novitetima, kao i naša dostignuća i učestvovanje na sajmovima, možete pratiti preko naših internet kanala.

Maloprodajni dostupni uređaji, po povoljnim cenama, uz obuku i garanciju:
Metatron-Hunter, Bioplasma NLS 17D, Talasni Milimetar, Kvantni analajzer 7 generacije.
Najnoviji istaknuti uređaj u ponudi je TFG Matrix-Borike, koji je osvojio zlatnu medalju, pehar i druga odlikovanja od strane ruskih visoko-kotiranih ustanova.
Detalje uređaja pogledajte i na našem sajtu ili nas pozovite telefonom.

Pored predstavništva u vidu veleprodaje i maloprodaje uređaja, vršimo i biorezonantne analize i tretmane za ozdravljenje organizma. Mi, kao energetska bića, nemamo zaista bolesti, već samo manjak energije u određenim ćelijama, a ukoliko ih dopunimo i stimulišemo pravom frekvencijom, pomažemo organizmu da se sam regeneriše i ozdravi. Metode analize i tretman su bezbolne, pouzdane i bez štetnih zračenja i efekata. Putem njih, kroz 30 minuta uvida u stanje vaših ćelija, dolazimo do podataka trenutnih, ali i budućih zdravstvenih promena.

Otvoreni smo za vaša pitanja, zakazivanja i različite vidove saradnje.

Komentari

Ostavite odgovor