Suplementi ishrani Bernarda

Suplementi ishrani Bernarda

O kompaniji

Dodaci ishrani – neophodnost današnjeg vremena

Linus Pauling je rekao: „Zdravlje je stanje kada se pravi molekuli, u pravoj količini nadju na pravom mestu u pravo vreme“ Neophodno je da se u organizam u pravoj meri unose sve neophodne materije, kojih je pobrojano preko 600. Današnja struktura hrane je tako bez energetske i biološke vrednosti da bi nam trebalo dnevno 50 kg hrane.

Bolest ne bi trebalo napadati svom snagom savremene farmakologije, već bi trebalo uspostaviti normalan balans u organizmu i dati mu mogućnost da se samostalno izbori sa njom. Ili još bolje, postignuti stanje organizma takvo, da se rizik od bolesti svede na minimum.

Starenje? Šta reći o tome? Radikalna teorija o starenju glasi: slobodni radikali i ćelije raka se stvaraju u bilo kom, čak i u zdravom organizmu. Oni razaraju ćelije i DNK lance ćelija, što ubrzava proces opšteg starenja. Žurba za materijalnim vrednostima i sličnim dobrima je dovela do toga, da se čovek toliko otudjio od prirode, da svaki udah ne daje život u toj meri, koliko nas približava smrti.

Zašto uopšte dodaci ishrani – komleksi vitamina i minerala? Zašto baš ovi proizvodi, a ne neki drugi? Ovo je čarolija, a ne samo proizvod za zdravlje. Ne postoji ništa slično ovom proizvodu na svetskom tržištu. Bezbedan je i efikasan; klinički ispitan na prestižnim Ruskim klinikama¸ visoko certifikovan proizvod Prvog Kvaliteta; proveren i vremenom i kosmosom (nalazi se u kosmičkom programu ruskih kosmonauta) i potpuno legalan kod nas.

„AKO VI NE INVESTIRATE U VITAMINE I MIKROELEMENTE ZA SEBE, INVESTIRATE U BOGATSTVO LEKARA“ Dr Joel Wallach

Komentari

Ostavite odgovor

6 komentara

Vratimo se prirodi! Ona ima mogucnost da nam vrati zdravlje!
Samo napred…

Odgovori

Odlican tekst…..hvala!

Odgovori

Vecina ljudi, a i deca, danas koriste neke „vitamine“, sto govori da su stvarno neophodni. Medjutim…. put ka zdravlju lezi u prirodi. Ucinite sami najbolje za sebe i voljene, na pravom ste putu.

Odgovori

Zaista su neophodni dodatci ishrani.. VISION je čarolija PRIRODE.. i daje kvalitetan i dug ŽIVOT!

Odgovori

Kratak, jasan, suštinski tekst o neophodnosti davanja podrške organizmu da se izbori sa svim zagadjivačima agresivne sredine u kojoj živimo, da nadoknadi deficite u hrani, da nas održi dugo, dugo funkcionalnim, zdravim, punim energije. Hvala Bernarda od srca

Odgovori

Svaka pomoc da zdravlje ojacamo i sacuvamo i predupredimo neke eventualne bolesti, ili izlecimo iste…..POZDRAVLJAM…

Odgovori