Optika Optiland

Optika Optiland

Podaci

Jurija Gagarina 153A, lokal 25B Novi Beograd , Beograd 011/318 76 59
063/329 946
optilandpiramida@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
13:00
20:00
13:00
20:00
13:00
20:00
13:00
20:00
13:00
20:00
10:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Sa našim naočarima, ponovo pogledajte svet oko sebe, i vidite boje koje niste zapazili ranije! Na samo jedan poziv ste udaljeni od dobijanja vrhunske usluge i rešavanja problema sa vidom, jednom zauvek!

NAŠE USLUGE

BESPLATNA KONTROLA DIOPTRIJE
Kao važan segment prilikom donošenja odluke o stavljanju naočara je i određivanje dioptrije. Kod nas možete izvršiti besplatnu kontrolu dioptrije, tj. kompletnu dijagnostiku putem najsavramenijih aparata. Naša specijalizovana optičarska radnja zapošljava stručnjake sa bogatim iskustvom u oblasti izrade stakala i naočara.

IZRADA STAKALA
Po veoma atraktivnim cenama, izrađujemo različite tipove stakla, i rado ćemo Vas posavetovati o adekvatnom izboru, naročito kada je Vaš budžet ograničen. Izrađujemo:
– obična, plastična stakla, koja su lagane strukture i otporna na lomljavu,
– foto senzitivna stakla (fotogray i fotobrown) sa UV zaštitom, koja u zatvorenom prostoru izgledaju kao i obična stakla, međutim, prilikom izlaganja suncu ona potamne, i tada naočare za dioptriju, dobijaju funkciju i naočara za sunce,
– bifokalna, trifokalna ili multifokalna stakla, koja omogućavaju jasan vid na više različitih rastojanja, jer su stakla podeljena na više delova tj. na jednom komadu stakla nalazi se više tipova dioptrije.

RAMOVI I POPRAVKA NAOČARA
Posetite nas kako biste iz naše bogate ponude odabrali i isprobali ram za stakla, koji će biti baš po Vašoj meri. Posedujemo širok izbor ramova poznatih svetskih proizvođača, i uvek smo tu da Vas posavetujemo oko pravog rama, koji će se u potpunosti uklopiti u Vaš stil, oblik i širinu lica. Svi ramovi koje prodajemo izuzetnog su kvaliteta i nalaze se u veličinama za decu, ali i za odrasle osobe.

Naočare kupljene kod nas, ali i na drugom mestu, možete doneti kod naših optičara na popravku, i već u najkraćem roku, dobićete naočare koje ćete ponovo moći, bez problema, da nosite i uživate u čitanju knjige, gledanju televizije ili u prelepom pejzažu.

POSEBNE POGODNOSTI
Sve Novobeograđane, vlasnike kartice Novobeogradskog kluba, očekuju mnogobrojne pogodnosti u našoj optičarskoj radnji. Kod nas, uz karticu, možete uživati u popustu od 20%, a ukoliko ste penzioner, možete izvršiti plaćanje na rate, od 3 do 12 rata preko penzionog čeka.

Vidimo se!

Komentari

Ostavite odgovor