Optičarske radnje Friends & Family

Optičarske radnje Friends & Family

Podaci

Grge Andrijanovića 2 Krnjača , Beograd 011/271 72 44
http://www.ffoptika.rs ffoptika@gmail.com

O kompaniji

Povoljne cene naočara.

Optičarska radnja “Friends & Family“ osnovana je 2008 godine u Beogradu.
U optičarskoj radnji “Friends & Family“ možete uraditi besplatnu kontrolu vida kao i konslutaciju sa oftalmologom ( koji će vam dati sve potrebne informacije o Vašem oku i rado odgovoriti na sva Vaša pitanja ), maloprodaja i ugradnja svih vrsta dioptrijskih sočiva, najvećih svetskih brendova.
Zahvaljujući dugogodišnjem radu, stečenom iskustvu i stalnoj edukaciji zaposlenih u mogućnosti smo da odgovorimo na sve zahteve i potrebe kako domaćih tako i stranih klijenata. Optiku “Friends & Family“ čine dve optičarske radnje: u naselju Krnjača i Višnjička Banja. Namena naših optika “sve na jednom mestu“ uključuje kontrolu dioptrije, savet i prodaju dioptrijskih stakala, ramova, kontaktnih sočiva, rastvora za čuvanje kao i obuku za bezbedno nošenje i rukovanje optičkim proizvodima. Realizacija izrade naočara kao i nabavke sočiva je u najkraćem mogućem vremenskom intervalu. Optički proizvodi ( dioptrijski okviri kao i sunčane naočare ) u ponudi su visokog kvaliteta, poznatih i proverenih robnih marki, iz širokog asortimana renomiranih domaćih i stranih proizvođača optike, sa kojima optika “Friends & Family“ ima tradicionalno dobre odnose.
Dugoročni cilj očne kuće je da uspostavi profesionalno – efikasne odnose sa svojim klijentima vodeći računa o njihovim potrebama, štedeći pritom njihovo dragoceno vreme i novac.

Meka kontaktna sočiva:
– meka kontaktna sočiva različitog vremenskog perioda nošenja – dnevna, mesečna, tromesečna, šestomesečna i godišnja.
– meka kontaktna sočiva najnovije generacije silicon hidrogel materijala koji omogućava produženo nošenje (višednevno) zahvaljujući velikoj propustljivosti kiseonika.
– sferična, asferična, torična i multifokalna sočiva.
– paleta sočiva u ponudi renomiranih svetskih proizvođača bausch & lomb, ciba vision, hydron, cooper vision, ledasoft..
– odabir i savet oko uzimanja ukrasnih / kolornih sočiva .

Rastvori za održavanje sočiva:
– deterdženti i konzervansi za čišćenje i odlaganje mekih i polutvrdih sočiva američkih i evropskih proizvođača.
– veštačke suze neophodne kod pacijenata sa nedovoljnim lučenjem suza pri nošenju kontaktnih sočiva.
– tablete za dubinsko skidanje proteinskih naslaga sa kontaktnih sočiva.
– kasete i kozmetički setovi za odlaganje i nošenje sočiva.

Dioptrijska stakla i okviri:
– specijalna tanka plastika nove generacije u svim indeksima 1.5,1.56,1.6,1.67,1.74.
– svi filteri i stepeni zaštite u strukturi stakala/plastike ili naknadno nanošenje po želji klijenata.
– antirefleksni sloj ( sloj koji sprečava i odbija dolaznu refleksiju svetlosti-omogućava jasniji i prijatniji vid kroz naočare )
– antiskreč sloj (zaštita plastike nanešena u mikronskom sloju koja sprečava grebanje).
– hidrofobni sloj (sprečava zamagljivanje plastike pri temperaturnim promenama toplo-hladno ).
– emi sloj (zaštita oka od elektromagnetnog zračenje pri radu sa komjuterima i elektonskom opremom niskog inteziteta zračenja ).
– foto senzitivna plastika (brown/grey) poslednje generacije izuzetnog stepena tamnjenja i svetljenja u brzom vremenskom intervalu zavisno od količine svetlosti kojoj je izložena.
– najnovije generacije bifokalnih ( dve dioptrije blizina / daljina) i multifokalnih-progresivnih(tri dioptrije blizina/srednja daljina/daljina ) plastičnih stakala
– metalizacija i bojenje plastike u nijansi,boji i procentu zatamnjenja po želji klijanata u rasponu od 5% do 75%.
– ugradnja dioptrijske plastike u sunčane okvire u svim varijantama zakrivljenosti naočara.
– dioptrijski okviri za ugradnju optičkih pomagala (staklo/ plastika) proverenih proizvođača savremenog dizajna i vrhunskog kvaliteta.
– sve vrste i tipovi okvira /metal, plastika, acetat/ u varijantama punog metalnog rama, punog plastičnog ili acetatnog rama, okvira na bušenje, narezivanje strunom ili punktiranje pod pritiskom-tipliranje.
– svi okviri se isporučuju klijentima sa originalnim tvrdim futrolama, micro-fiber krpicama i tečnostima za pranje plastičnih stakala.
– klijenti se obaveštavaju o načinima održavanja i čuvanja okvira, vezano za uslove trajanja i važenja garancija na dioptrijske ovire i stakla.
– brendovi zastupljeni u prodavnicama brižljivo su selektovani prema iskustvenom pokazatelju odnosa cena-kvalitet: armani, optolux, renato balestra, people, trussardi, enrico coveri, jeckerson, gucci, tony morgan, enchant, rocco baroco, max, exess…
– rezervni delovi ( flexovi, papučice, šarniri, šrafovi, tiplovi, drške…) kao i poravka u garantnom roku čini deo obezbeđenog optičkog srevisa koji vam stoji na raspolaganju kupovinom proizvoda u našoj očnoj kući.

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Se raboti za mojata zena nastavnica koja odi na rabota vo osnovno skolo . Taa pred edna godina ima napraveno operacija vo oko, jedno oko doktorite mu go imaat izvadeno. a so drugoto oko vidi normalno za svoite godini , taa ima 55 godini.

Mozete li da napravite ocila so dioptrija 2.00 za da vidi blize i daleku so edno oko . Taa raboti so deca od vozrast na 6 godini, koga bi gi stavile ocilata staklata na ocila da bidat isti, a da ne se gleda preku stakloto deka edno oko e izvadeno i od strana na ocilata da ne moze da se vidat ocite. ako moze , priblizno kolku bi kostale ovie naocari vo evra.da li imate sorabotka so nekoja prodavnica za naocari vo Makedonija ako imate bilo bi dobra da vospostavam kontakt.
Cekam odgovor , puna vam hvala, pozdrav

Odgovori