As Medicus Biorezonanca – Poliklinika

As Medicus Biorezonanca – Poliklinika

Podaci

Sazonova 71 (bivša Filipa Filipovića) Vračar , Beograd 011/283 53 93, 011/283 68 36
http://www.asmedicus.co.rs/ asmedicus@yahoo.com

O kompaniji

Poliklinika AS MEDICUS – BIOREZONANCA je osnovana 1995. godine. Od 2006 radi u novom, većem prostoru na istoj adresi – u srcu Vračara na Crvenom Krstu, ulica Sazonova 71 (ex Filipa Filipovića). Od 2010 je otvorena nova poliklinika na Bežanijskoj Kosi, u ulici Ljubinke Bobić 13, telefon 011/227 29 16.

Poštovani pacijenti, u našim savremenim ordinacijama,na oko 300 m2 poslovnog prostora pod stalnim nadzorom lekara specijalista i prof. sa VMA i Kliničkog centra, vaše zdravlje je naša briga. Koristimo najnovija dostignuća u medicinskoj tehnologiji.

U okviru poliklinike možete obaviti sve vrste internističkih pregleda ( kardiologija, gastroenterologija, endokrinologija, nefrologija, reumatologija ), ginekoloških pregleda, takodje i preglede otorinolaringologa,neurologa,psihijatra kao i fizijatra.. Pored laboratorije, izvanredno opremljene kinezi sale i svih aparata za fizikalnu terapiju poliklinika poseduje audiometar, timpanometar, četiri ultrazvučna i color doppler aparata, EKG kao i holter pritiska i holter EKG-a.

Ono što AS MEDICUS izdvaja u odnosu na druge poliklinike je svakako Biorezonantni i termovizijski skener, Darkfield mikroskop ( sken mikroskop žive kapi krvi ) kao i Mikrorezonantna terapija.

Od 2010. godine u okviru poliklinike otvoren je CENTAR ZA ZDRAVLJE I LEPOTU u kojem se pod nadzorom lekara obavljaju tretmani kavitacije (nehirurška liposukcija),limfna drenaža, radiotalasni lifting, radiotalasni nož (bezbolno skidanje bradavica,fibroma,keratoza,kondiloma)

Pregledi i terapije se zakazuju putem telefona 011-2836-836, 283-53-93.

Komentari

Ostavite odgovor

3 komentara

Mozete li pomoci u lecenju krona?pozdrav

Odgovori

Poštovana Nina i Vlado,

ipresionirana sam radom vaše klinike. Jednom prilikom smo se i lično upoznali.
Želela bih da Vam preporučim oglašavanje na jednoj radio stanici u Beogradu koja od skoro ima novo ime, prostor, program. Radio Antena 107,9 Mhz je počela sa radom 29.11.2010. god. sa promenom vlasničke strukture privrednog društva radio Bete doo. Formatirana po uzoru na vodeće svetske i evropske radio stanice, program je bazirala na osnovu istraživanja i potreba slušalaca savremenog društva. Kolege iz Infonet media su nam prenele iskustva koja su stekli postavljajući isti format na Anteni Zagreb, Ljubljana, radio Ena-Ljubljana i čitavoj mreži radio stanica u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i sada u Srbiji.

Najbolji radio za najbolji grad!!!
Radio ANTENA Beograd – 107,9 Mhz

Dragica Gajić
064/174 50 29

Odgovori

Draga Nina otputovala sam za Francusku i nisam ponela brosuru na kojoj sam imala vas mail.Posaljite mi vas mail da bih vam poslala fotografije sa Calivitinog seminara.
Prijateljski pozdrav

Odgovori