Kineska tradicionalna medicina Tiens

Kineska tradicionalna medicina Tiens

Podaci

Vojvode Dobrnjca 42 Palilula , Beograd 063/276 198 http://www.tianshi-saveti-srbija.com/ bmrorlic@sezampro.rs
ponutosrečetpetsubned
11:00
18:00
14:00
21:00
11:00
18:00
11:00
18:00
14:00
21:00
10:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Tradicionalna kineska medicina u Beogradu – Tiens, bavi se prodajom potpuno prirodnih proizvoda koji pomažu ljudima kod različitih stanja.

Neka LEK bude Vaša HRANA – Hipokrat

Bavimo se prodajom sertifikovanih proizvoda koji se koriste u tradicionalnoj kineskoj medicini, a kontrola kvaliteta se najbolje uočava kroz sertifikate:
– ISO 9001 Sertifikat (prvi u Kini za zdravstvene proizvode)
– “Najbolja kompanija za međunarodnu ekološku zaštitu” u sastavu, od strane Ujedinjenih Nacija.
– HACCP Priznanje od Kineskog centra za Sertifikate o kvalitetu sastava
– US FDE Sertifikat
– “Kocher Sertifikat” Jevrejske crkve
– “Halal Sertifikat” Islamske zajednice

Proizvodi i njihove karakteristike su:
– SPA CARE BALZAM ZA TELO S ULJEM KONOPLJE I SHEA MASLACEM – Hidratizuje i omekšava. Pun visoko hranljivih i hidratizirajućih sastojaka, balzam za telo hidratizuje kožu i daje joj dugotrajni efekat mekoće i elastičnosti.
– SPA CARE GEL ZA TUŠIRANJE S ULJEM KONOPLJE I VITAMINOM E – Osvežavajući gel za tuširanje s uljem konoplje, vitaminom E, maslinovim uljem i aktivnim sastojcima u kombinaciji prava su retkost – oni pomažu u održavanju prirodne ravnoteže nivoa hidratacije kože, sprečavaju osećaj suvoće i zatezanja.
– SPA CARE ŠAMPON S KONOPLJINIM ULJEM I PRO VITAMINOM B5 – Revitalizirajući šampon sa konopljinim uljem, provitaminom B5, hidratizuje i štiti sve tipove kose.
– SPA CARE REGENERATOR ZA KOSU S ULJEM KONOPLJE I MORSKIM ALGAMA – Negujući regenerator za kosu sa uljem konoplja i morskim algama, proteinima pšenice i provitaminom B5, daje vlagu i jača skalp kose.
– ULJE KRILA S AMARANTOM I PASIJIM TRNOM – Dodatak ishrani koji je čist i prirodni izvod omega 3 masnih kiselina, neostavljajući loš ukus pri konzumaciji.
– TIENS KARDI – Održava srce i kardiovaskularni sistem u dobrom stanju.
– TIENS PREČIŠĆIVAČ VOĆA I POVRĆA – Ubija bakterije i eliminiše pesticide sa voća i povrća.

KOLEKCIJA TIENS ORGANKI APROTIE

– ULJE ZA ČIŠĆENJE
Koža dobro apsorbuje ulje, koje dubinski čisti i održava balans vlažnosti kože.

– PENA ZA ČIŠĆENJE
Blago kisela pena nežno uklanja nečistoće i sebum.

– SERUM I TONER
Serum i toner imaju bogatu teksturu koja dubinski hidrira kožu.

– HIDRATANTNO MLEKO
Napravljeno od divljeg rastinja koje prirodno raste u Britaniji i Francuskoj, u veoma nepristupačnom okruženju i koristno je za hidrataciju i sprečavanje starenja kože.

– KREMA ZA RUKE
Napravljena od 100% biljaka i od svih prirodnih sastojaka. Štiti, hidrira i neguje kožu ruku.

– TIEN TI-ENERGETSKE NARUKVICE S TITANIJUMOM
U kombinaciji sa magentima su jedinstveni u dovođenju ravnoteže magenetskog polja oko nas, dovodeći u ravnotežu pozitivne i negativne jone u ljudskom telu.

– TIENS MULTIFUNKCIONALNI APARAT ZA MASAŽU GLAVE
Sadrži nisko intezivni laser sa širokim biološkim efektom koji stimuliše aktivnost stanica u telu i omogućava da pravilno reaguje na hemijske procese u telu i na taj način dolazi do jačanja odbrambenog stave tela.

Kao što možete videti iz priloženog, svi proizvodi iz naše ponude su potpuno prirodni, proverenog kvaliteta i od velike važnosti u različitim narodima. Iskustva naših klijenata su naša najbolja preporuka, a u našem dugogodišnjem poslovanju brojimo mnoge klijente koji redovno nabavljaju sebi i članovima svoje porodice razne preparate koji im pomažu u nezi tela, kose i lica.

Izlečite i Vi svoju kožu pomoću prirode!

Komentari

Ostavite odgovor