Stomatološka ordinacija Stepin Zubar

Stomatološka ordinacija Stepin Zubar
ponutosrečetpetsubned
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
13:00
Ne
Radi

O kompaniji

Stomatološka ordinacija Stepin Zubar – Učinite da Vaš osmeh obasja prostoriju! Vi zaslužujete najbolje – poverite svoje oralno zdravlje nama, a mi ćemo u potpunosti opravdati ukazano poverenje!

O NAMA
Nalazimo se u naselju Stepa Stepanović, i sa ponosom ističemo da smo PRVA stomatološka ordinacija na u tom delu grada. Pružamo sve vrste usluga iz šireg spektra stomatologije, ortodoncije i protetike. Dozvolite da Vas zauvek rešimo straha od zubarske stolice! Već na samom ulazu u našu ordinaciju, prijatni ambijent i ljubazno osoblje dočekaće Vas sa šoljom kafe ili čaja, a pre svega sa toplom rečju.

Naš stomatolog, dr Nada Pajić, izuzetan je stručnjak u svom poslu i sa zadovoljstvom će Vas pregledati, a sa strpljenjem objasniti postupak intervencije kojem bi trebalo da se podvrgnete. Jedino na taj način, moći ćete opušteno i smireno da sednete na stolicu! Poslujemo u skladu sa svim standardima i konstantno pratimo svetske trendove iz oblasti stomatologije, vodeći računa da zapošljavamo samo visoko obrazovano i iskusno osoblje. Kod nas su kvalitet usluge i udobnost pacijenta tokom intervencije na prvom mestu!

NAŠE USLUGE
Ne oklevajte da nas posetite ukoliko imate problem! U svakom trenutku, sa zadovoljstvom ćemo Vam ponuditi besplatnu konsultaciju i pregled sa našim stomatologom. Slobodno nas pitajte, šta god Vas muči, jer za nas ne postoje glupa pitanja! Usluge koje možete dobiti u našoj ordinaciji:

– popravka zuba,
– vađenje zuba i hiruško vađenje zuba,
– stavljanje proteza i implanta,
– skidanje kamenca i beljenje zuba,
– nadogradnja zuba.

Nemamo konkurencije kada je u pitanju protetika i korekcija svih nedostataka zuba. Korišćenjem bezmetalne ili metalne keramike, u mogućnosti smo da Vam stvorimo holivudski osmeh, koji će Vam znatno podići samopouzdanje.

NOVO U PONUDI!
Kako Vam ne bi blistao samo osmeh, već i čitavo lice, za Vas smo proširili delokrug delatnosti i sa zadovoljstvom obaveštavamo da, koristeći opremu visokog kvaliteta, nudimo usluge:
– povećanja usana hijaluronskim filerima,
– korekcije bora hijaluronom.

Za sva pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem telefona. Rado ćemo Vam pomoći! U hitnim sitaucijama, za Vas smo tu i nedeljom!

Dr. Nada – 060/455 44 50
Dr. Aleksandra – 064/155 53 37

Komentari

Ostavite odgovor