Stomatološka ordinacija Vardent

Stomatološka ordinacija Vardent

Podaci

Sazonova 37 Vračar , Beograd 011/244 84 52
063/811 33 41
https://www.instagram.com/vardent.ordinacija vardent.ord@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
12:00
20:00
12:00
20:00
12:00
20:00
12:00
20:00
12:00
20:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Svi znamo koliko je mučno kada nas boli zub. Onaj tupi bol koji nikako da prestane, pa vas danima maltretira, toliko da više ne znate ni odakle dolazi. Pa mislite kako vas boli glava, možda ste bili na promaji, možda je samo trenutno, pa uzmete jedan lek, pa drugi lek, ali ono nikako da mine. Zubobolja vas je toliko izmučila da vam je jedina želja iz sata u sat – samo da prestane.

 

I sama pomisao da morate kod zubara unosi vam nemir i momentalno plaši asocirajući na bol, ali ste svesni toga da se bez odlaska kod čika zube nećete tako lako izvući.

Ne brinite, jer kada ste u dobrim rukama, čak i poseta zubaru može postati mesto na koje ćete sa zadovoljstvom odlaziti.

 

Upravo to i jeste cilj stomatološke ordinacije Vardent, koja će vam na jednom mestu obezbediti kompletnu stomatološku uslugu, uz najviši nivo perfektnosti pri radu. I, ono što je najvažnije, bol nećete ni osetiti.

 

Čak i ukoliko ste oni srećnici koji žele samo da ulepšaju osmeh i ne čekaju da ih zaboli, već preventivno reaguju kako bi sprečili moguće probleme sa zubima, na pravoj ste adresi.

 

Stomatoloska ordinacija Vardent Vracar Beograd

 

 

O nama

 

Stomatološka ordinacija Vardent nalazi se u srcu Beograda, na Vračaru, a iskusni stomatološki tim predvođen je specijalistom stomatološke protetike, dr Katarinom Martić. Kako bi vam pružio besprekornu uslugu i omogućio da imate zdrave i estetski lepe zube, prilikom svog rada koristi najsavremeniju tehnologiju i materijale.

 

 

Usluge se odnose na:

– konvencionalnu stomatologiju – popravke i vađenje zuba

– čišćenje zuba, uklanjanje kamenca sa poliranjem zuba

– stomatološku protetiku (izrada metalo-keramičkih, bezmetalnih kruna i svih vrsta proteza)

– implantologiju

– estetska stomatologija (beljenje zuba)

 

 

Posebna pažnja za najmlađe pacijente

 

Svi smo jednom bili deca. Setite se samo koliko ste bespomoćno plakali kada su vas roditelji vodili kod zubara, i bili spremni da učinite bilo šta, samo da ne morate da sednete na onu “nemilosrdnu” fotelju. Iako je, priznajte, oduvek bilo interesantno ono spuštanje i podizanje. Stoga, vrlo dobro razumete i vašu decu kada vam kukaju pre nego što ih na silu, za ruku, odvedete u ordinaciju.

 

I tim mukama je došao kraj! Vardent posvećuje posebnu pažnju vašim mališanima i svojim najmlađim pacijentima, te im samim tim uklanja strah od posete zubaru.

 

Ono što je najvažnije, Vardent zna koliko je važno od najranijeg doba deci ukazati na važnost pranja i održavanja zuba, kao i na redovno posećivanje stomatologa kako bi se na vreme otkrili kvarovi i nepravilnosti zuba i vilice.

 

Stomatoloska ordinacija Vardent Vracar Beograd

 

Posle posete stomatološkoj ordinaciji Vardent, moći ćete sa blistavim osmehom da pričate svojim prijateljima kako jedva čekate odlazak kod zubara. I koliko god vam se oni smejali i bili nepoverljivi, sigurni smo da će vas već narednog minuta (ili najkasnije sutradan) pitati za adresu ordinacije i doći „po preporuci“. Jer, ko još može odbiti dobrog, proverenog i bezbolnog zubara!

Komentari

Ostavite odgovor