Stomatološka ordinacija Dr Dušić

Stomatološka ordinacija Dr Dušić

Podaci

Bulevar Kralja Aleksandra 117 Zvezdara , Beograd 011/641 28 65
063/777 24 66
violeta.dusic123@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
13:00
19:00
13:00
19:00
13:00
19:00
13:00
19:00
13:00
19:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Znate i sami da je najvažnije da u gradu u kojem živite imate svog frizera, zubara i lekara. Sigurno bar 80 odsto vas zna i koliko je teško pronaći pouzdanog stručnjaka za gore navedeno, ali isto tako je više nego jasno da, kada ga jednom pronađete, ostajete mu verni za sva vremena.

 

Stomatološka ordinacija je možda i najnelagodnije mesto na koje moramo odlaziti, ali to se preko noći da promeniti, čim pronađete nekoga ko će vam uliti samopouzdanje i kod koga ćete bez ustezanja moći da odete i kada vas zaboli usred noći. A nema osobe koja to bar jednom nije iskusila, tako da je i te kako poznato o čemu govorimo i koliko su vešte ruke zubara u ovim trenucima jedini spas.

 

Stomatoloska ordinacija Dr Dusic Beograd

 

Ne morate više strepiti od zubara, jer će stomatološka ordinacija „Dušić“ pružiti vama i vašoj porodici uslugu na najbolji mogući način i po povoljnim cenama. A ono što je najbitnije, poseta stomatologu više neće biti traumatična, niti vama, niti vašoj deci.

 

Stomatoloska ordinacija Dr Dusic Beograd

 

O nama

 

Stomatološka ordinacija „Dušić“ nalazi se u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, a vlasnik ordinacije je dr Violeta Dušić – specijalista ortodoncije.

 

U ordinaciji „Dušić“, svakom pacijentu biće posvećeno dovoljno vremena i biće upoznat sa detaljnim opisom plana terapije i samim postupkom terapije. Sve stomatološke usluge biće obavljene u uslovima stroge sterilizacije i dezinfekcije, uz upotrebu najsavremenijih materijala i metoda.

 

Stomatoloska ordinacija Dr Dusic Beograd

 

 

Tu su usluge iz sledećih oblasti:

 

– Dečje preventivne stomatologije

– Ortodoncije (terapija ispravljanja položaja zuba i vilica mobilnim i fiksnim aparatima sa metalnim ili estetskim bravicama)

– Estetske stomatologije (beljenje zuba, izrada estetskih faseta – vinirera)

– Bolesti zuba (lečenje i plombiranje zuba estetskim materijalima)

– Stomatološke protetike (proteze, metalokeramičke i bezmetalne krunice i mostovi)

– Parodontologije (konzervativne i hirurške metode lečenja parodontopatije)

– Oralne hirurgije (rutinska, komplikovana i hirurška vađenja zuba)

 

 

Ukoliko se desi da vas iznenada zaboli zub i da ne znate šta vam je činiti osim otići kod zubara, pa čak i u gluvo doba noći, u stomatološkoj ordinaciji „Dušić“ će vam rado izaći u susret, a neće vam biti naplaćen ni prvi pregled ni prva pomoć koja će vam biti ukazana.

 

Stomatoloska ordinacija Dr Dusic Beograd

 

Zakazivanje pregleda je obavezno, a postoji mogućnost zakazivanja pregleda i intervencije i van radnog vremena.

 

Kako biste sačuvali vaš blistavi osmeh ili učinili da bude još lepši, a poznato je koliko osmeh govori umesto vas, „Dušić“ je tu da vam bude najbolji prijatelj i nećete više imati bilo kakvu nelagodu kada budete odlazili u stomatološku ordinaciju.

 

Neka vas ljudi prepoznaju po osmehu!

Komentari

Ostavite odgovor