Stomatološka ordinacija Gentle Touch

Stomatološka ordinacija Gentle Touch

Podaci

Resavska 36 Savski Venac , Beograd 011/362 50 44
064/173 94 79
http://www.dentalcentar.rs info@dentalcentar.rs
ponutosrečetpetsubned
10:00
18:00
10:00
18:00
10:00
18:00
10:00
18:00
10:00
18:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Šta je ono što prvo uočite prilikom razgovora s nekom osobom? Verovatno se odgovori razlikuju od osobe do osobe, pa će neko reći odeću, neko manire i ponašanje, neko obuću, neko frizuru…ali sigurno će se većina vas koji čitate složiti da ipak jedna stvar prednjači, a to je osmeh. Još kada je blistav i zdrav, pa ima li lepšeg osvajanja sagovornika od toga!

 

Naravno, savršen osmeh nije samo važan zbog lepšeg izgleda, već prvenstveno iz zdravstvenih razloga, jer znate i sami da su zdravi zubi odraz zdravlja čitavog tela, ali i preduslov našeg zadovoljstva.

 

U današnje vreme ima brdo načina kako da dođete do blistavog osmeha, pa je uvek važno „dokopati“ se ruku stručnjaka kako bi sve to bilo odrađeno onako kako treba, ali – i što je svima najvažnije – bez preteranog bola. A možete li zamisliti da bola nema uopšte?

 

Često je baš bol ono što zbog čega odlažemo odlazak kog zubara, ali kada pregrmimo i tu fazu zahvaljujući profesionalnim stomatolozima, sve je lakše.

 

Stomatoloska Ordinacija Gentle Touch

 

 

O NAMA

 

Stomatološka ordinacija Gentle Touch smeštena je u srcu Beograda i pruža stomatološke usluge još od 2009. godine. Ambijent je prijatan, a usluge savremene, usavršene najnovijim saznanjima i poslednjom rečju tehnike. Stručno osoblje uvek ima na umu da vam je odlazak kod zubara stresan, pa se trudi da savladate strah od stomatoloških intervencija. Takođe, pružiće vam najkvalitetniju uslugu i s lakoćom savladati i najzahtevnije estetske probleme.

 

I ono što je najvažnije, a šta će vam ponovo možda zazvučati neverovatno – intervencije su bezbolne.

 

 

ESTETSKA STOMATOLOGIJA – LEPŠI IZGLED I VIŠE SAMOPOUZDANJA

 

Sve što je potrebno da biste imali navedeno je samo volja i čvrsta odluka.

 

Rešili ste i šta sada? Ništa, sve ostalo je na ljubaznim i pažljivim stomatolozima koji zaista imaju “gentle touch” (u prevodu nežan dodir).

 

Tu su različiti estetski tretmani – od izbeljivanja zuba, uključivanja invazivnijih metoda kao što su fasete (veneers) i bezmetalne krune (cirkonija i litijumdisilikatne), koji će vaš osmeh dovesti do perfekcije.

 

Stomatoloska Ordinacija Gentle Touch

 

STOMATOLŠKE USLUGE:

 

– primena lasera

– estetska stomatologija

– ispravljanje zuba folijama

– bezmetalne keramičke krunice

– keramičke fasete

– izbeljivanje zuba

– bele plombe

– ispravljanje zuba

– ugradnja zubnih implanta

– hirurško vađenje zuba i operacija umnjaka

– vađenje zuba

– fiksne i mobilne proteze

– lečenje zuba

– paradentoza zuba lečenje

– mlečni zubi

– povećanje i podmlađivanje usana

 

Stomatoloska Ordinacija Gentle Touch

 

Kao što i sam naziv Gentle Touch kaže, usluge su bezbolne i garantovano se više nećete plašiti zubara, bar ne dolaska u pomenutu ordinaciju.

 

Ukoliko i do kraja ovog teksta još niste doneli odluku, možda je pravi trenutak da vam otkrijemo još jednu ohrabrujuću i sjajnu stvar, a to je da pacijent može videti kako će njegov osmeh izgledati nakon terapije.

 

I to vam je sasvim dovoljno da otklonite sve neodumice i čim pre zakažete pregled.

Komentari

Ostavite odgovor