Stomatološka ordinacija Vučićević Dental

Stomatološka ordinacija Vučićević Dental

Podaci

Kneginje Ljubice 32 Stari Grad , Beograd 065/408 06 86 https://www.drivovucicevic.rs drvucicevicivo@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
14:00
20:00
14:00
20:00
14:00
20:00
14:00
20:00
14:00
20:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Svi smo svesni činjenice da je lep i blistav osmeh ključno oružje u ostvarivanju komunikacije, bez obzira na sve ostalo. Ne kaže se džabe da osmeh ruši sve prepreke i garantovano je sredstvo za početak ostvarivanja svih ciljeva. Pogotovo u današnje vreme, kada su pred nama brojne savremene usluge i kada je, slobodno možemo reći, neodgovorno da sebi dozvolimo da se stidimo svog osmeha. A tu je i druga strana medalje – ona još važnija – zdravlje. I svakako tema koja je poslednjih meseci zastupljenija u našim životima više nego ikada.

 

Jedan od najvažnijih faktora za dobro zdravlje su i zdravi zubi. Nije to nikakvo otkriće tople vode, to znate i sami, ali ste ponekad lenji da na tome i poradite, zar ne? A koliko puta Vam se samo desilo da se stidite svog osmeha, da sakrivate rukom ispali zub, da se na fotografijama ustručavate da se nasmejete onako od srca, jer možda nemate blistavo bele zube ili sebi sa takvim zubima niste dovoljno lepi? Da trpite bol i kljukate se lekovima, jer je „lakše“ nego otići kod zubara… Nebrojeno. Priznali to sebi ili ne, zube nikako ne možete sakriti – oni su odraz Vas u svakom smislu.

 

Stomatoloska ordinacija Vucicevic Dental Beograd

 

Da biste povratili svoje samopouzdanje, ali i, još važnije, poradili na svom zdravlju, pre svega je potrebno da pronađete dobrog stomatologa. Nije lako prepustiti se bilo čijim rukama, ali danas, kada možemo na Internetu pronaći sve što nas zanima i čuti tuđa iskustva, lako je doći do stomatološke ordinacije Vučićević Dental.

 

Naša misija i vizija su samo i isključivo zadovoljstvo naših klijenata„, poručuje Dr Ivo Vučićević.

 

PROFESIONALCI KREIRAJU VAŠ OSMEH

 

Stomatološka ordinacija Vučićević Dental nalazi se u strogom centru Beograda, a u njoj je zaposlen pažljivo odabran tim sa dugogodišnjim iskustvom i različitim specijalnostima iz oblasti stomatologije. Cilj je da pacijentima bude pružena kompletna stomatološka nega na jednoj lokaciji, a tim posvećenih profesionalaca poseban je zbog velikog radnog iskustva i ljubavi ka svom pozivu.

 

Stomatoloska ordinacija Vucicevic Dental Beograd

 

SVE USLUGE NA JEDNOM MESTU

 

Kao jedna od najsavremenijih stomatoloških ordinacija koja pruža kompletne usluge na jednom mestu, bilo da je u pitanju lečenje ili preventivna nega, stomatološka ordinacija Vučićević Dental nudi usluge iz oblasti protetike, oralne hirurgije, ortodoncije, estetske stomatologije i implantologije:

 

Zubni implanti – kao najjednostavnije rešenje za nadoknadu izvađenog zuba

Bezmetalna keramika – za potpuni preobražaj vašeg osmeha kombinacijom savremenih stomatoloških tehnika

All on 4 – cela vilica na samo 4 implantata

All on 6 – idealno rešenje za bezubu vilicu

Viniri – za oblikovanje i korigovanje zuba i ispravku svih nesavršenosti na zubima.

 

Svi imamo strah od zubara i gotovo da ne postoji iko ko sa lagodnošću seda u onu dobro poznatu stolicu koja nas je istraumirala još u detinjstvu, ali kada jednom steknete poverenje zubara, to više neće biti problem. Najefikasnije i najmanje stresno rešenje je ono što svi priželjkujemo, a za to su, osim veštih profesionalaca, potrebni i najkvalitetniji materijali i tehnologija poslednje generacije – sve što ordinacija Vučićević Dental i poseduje.

 

Stomatoloska ordinacija Vucicevic Dental Beograd

 

MOGUĆNOST SMEŠTAJA

 

Ukoliko niste iz Beograda, a želeli biste da postanete korisnik usluga ove ordinacije, postoji i mogućnost organizovanja boravka za vreme lečenja.

 

Uverite se i sami zbog čega smo Vam preporučili baš ovu ordinaciju i verujte nam kada kažemo da se više nikada nećete plašiti zubara, a i da ćete se ubuduće ponosno smejati na slikama.

 

Zadovoljstvo pacijenata je najvažnije, poručuju iz odrdinacije, a mi da se vratimo na sam početak teksta – Vaše zdravlje nema cenu!

Komentari

Ostavite odgovor