Stomatološka ordinacija Marinac

Stomatološka ordinacija Marinac
ponutosrečetpetsubned
11:00
19:00
11:00
19:00
11:00
19:00
11:00
19:00
11:00
19:00
10:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Dobrodošli u Marinac Dental Studio – vrhunsku stomatološku ordinaciju u Zemunu, Beogradu. Nalazimo se u ulici Prve Pruge 4, na samoj granici Zemuna i Novog Beograda, preko puta Zemunskog keja, u blizini hotela Jugoslavija. Pružamo sveobuhvatne usluge stomatologije na jednom mestu, u prijatnom ambijentu, kako biste se osećali opušteno i sigurno.

Naša zubar Zemun ordinacija, Marinac Dental Studio, pruža personalizovan i jedinstven pristup svakom pacijentu, sa ciljem da ih oslobodimo straha od stomatoloških intervencija. Sa višegodišnjim iskustvom našeg stručnog tima, garantujemo brzo i kvalitetno rešavanje svih zdravstvenih problema vezanih za zube, uz vrhunski kvalitet usluga. Pored pregleda od strane našeg stručnog tima, takođe možete dobiti sve neophodne savete o održavanju oralne higijene.

 

Stomatoloska ordinacija Marinac Zemun

 

Naša stomatološka ordinacija u Zemunu pruža sledeće usluge:

  • Stomatološki pregledi i konsultacije
  • Popravka i lečenje zuba, nadogradnja zuba
  • Bezbolno vađenje zuba, hirurško vađenje zuba, vađenje korena zuba
  • Stomatološka protetika (mobilna, fiksna i kombinovana rešenja)
  • Dečija stomatologija i preventiva
  • Parodontologija
  • Oralna hirurgija
  • Ortopedija vilica
  • Implantologija (implanti i protetika na implantima)
  • Izbeljivanje zuba

Verujemo da lep osmeh proizlazi iz zdravih zuba, stoga smo posvećeni pronalaženju najboljeg rešenja za sve vaše zubne probleme kroz pažljiv pregled i konsultacije. Naš cilj je da vam omogućimo osmeh pun samopouzdanja, sa predivnim zubima.

Posebnu pažnju posvećujemo radu sa decom i edukaciji, jer smatramo da je važno da deca razviju navike održavanja oralne higijene i da bez straha posećuju stomatologa. U našoj prijatnoj ordinaciji nastojimo da podignemo svest dece i njihovih roditelja o važnosti oralne higijene i pravovremenog održavanja oralnog zdravlja.

 

Stomatoloska ordinacija Marinac Zemun

 

Koristimo samo najkvalitetnije materijale, savremene tehnologije i metode kako bismo vam garantovali efikasnost naših usluga. Naša pedantnost i pristupačne cene usluga su rezultirale velikim brojem zadovoljnih pacijenata.

Zakoračite u Marinac Dental Studio i osetite razliku. Naša stomatološka ordinacija u Zemunu je posvećena vašem zadovoljstvu i održavanju zdravlja vaših zuba. Zakažite svoj termin danas i dozvolite nam da vam pružimo blistav osmeh koji zaslužujete.

Stomatološka ordinacija Marinac Dental Studio – Vaš osmeh, naša briga.

Komentari

Ostavite odgovor